anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am nevoie de ajutorul vostru.Va rog.In luna mai am incercat cu prt meu sa facem sex dar nu a reusit penetrarea deci ne.am oprit. nu avea prezervativ(nu stiu daca a ejaculat )... DUpa cateva zile mi-a venit menstruatia, dar in luna mai nu mi-a venit. Semne de sarcina nu pot sa spun ca am, sunt obosita si am ameteli dar astea le aveam de mult timp, MEntionez ca menstruatia pe luna iunie a intarziat circa 10 zile dar am dureri de sani, sunt irascibila, imi apar cosuri deci am SPm. Pot fi insarcinata? Va rog frumos

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata, dar ai o dereglare severa. Trebuie sa te vada ginecologul cat mai repede. Nu amana nici macar o zi, fiindca deja intarzierea este foarte mare (o luna si 10 zile).

| deea40 a răspuns:

Derelarea se intampla deoaree ce yu te stresezi prea mult stai mai relaxaa, fa un test de sarcina si vei vedea ca totul e bine

| roxpau a răspuns:

Cel mai bine este sa consulti un medic ginecolog si pentru linistea ta fa un test de sarcina cu pima urina de dimineata

| Danasilvia a răspuns:

Nu, nu esti.Cu siguranta. Toate simptomele sunt semne ca organismul tau se schimba si atat. Nu iti face griji.