| marry95 a întrebat:

Am nevoie de cat mai multe sfaturi. Daca ai cunoscut un baiat care s-a indragostit de tine si care ti se pare un baiat bun care stie sa se comporte cu tine dar nu esti sigura ca vrei o relatie cu el. Acest baiat doreste sa te prezinte prietenilor iar tu esti indragostita de unul din prietenii lui. Ce ai face? Ofer fundita :*

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

I-as Explica sincer si fara Ocolisuri cum sta de fapt Treaba.Mai Bine sa ii spui acum decat mai tarziu.Totusi ia aminte ca dai cu Picioru si nu sti cum mai Tarziu o sa iti dai Palme sau mai grav o sa incepi sa Simti ceva pentru el. pentru ca un baiat care se poart Frumos cu o fata o poate face sa inceapa sa Tina la el si pe Viitor sa aiba Sentimente.

| marry95 explică (pentru Danysan):

Si mie mi-e frica sa nu regret mai tarziu...sunt constienta ca un baiat ca el nu gasesti foarte des dar nu vreau nici sa intru intr-o relatie daca nu simt asta. Cred ca i-as face rau mai ales lui si chiar nu imi doaresc asta.

16 răspunsuri:
| Skins97 a răspuns:

Am fost si eu in situatia asta si am incercat sa ma fac singura sa il plac, dar nu a mers si nici nu avea cum. Ori iti place ori nu, deci mai bine nu faci chestia asta, crede-ma.

| marry95 explică (pentru Skins97):

Si eu m-am gandit ca poate o sa il plac pe parcurs. Daca vorbesc cu el la telefon am impresia ca ma indragostesc de vocea lui si de felul lui de a fi dar mi se pare ca fizic nu ne potrivim desi e dragut. Nici eu nu ma inteleg pentru ca nu am mai fost si nici nu credeam ca o sa fiu vreodata in postura asta si nu stiu cum sa reactionez.

| Skins97 a răspuns (pentru marry95):

Poti incerca... dar risti sa il ranesti.

| marry95 explică (pentru Skins97):

Stiu...din aceasta cauza mi-e frica sa incerc.

| neutrino a răspuns:

Nu ai niciun motiv pentru a incepe o relatie cu el, dar nici sa-i dai sperante. In acelasi timp, iata ca roata se invarteste, nu poti nici sa ai pretentii prea mari de la prietenul lui si e chiar pacat ca tu sa le strici baietilor prietenia lor.

| marry95 explică (pentru neutrino):

Nu i-am dat sperante dar pur si simplu s-a indragostit de mine si chiar nu vreau sa il fac sa sufere pentru ca e un baiat foarte bun...parca cu cat il ignor mai mult cu atat pare mai indragostit.

| neutrino a răspuns (pentru marry95):

Acest baiat nu merita sa fie ignorat pentru motivul ca s-a indragostit de tine, ba chiar merita respectful tau. Daca tu ai sti sa-i vorbesti si sa-i exlici realitatea sentimentelor tale fata de el, cu siguranta ca va sti sa se retraga usor ranit, dar sa te si respecte.

Nici eu nu stiu care sunt motivele pentru care nu vreau sa fiu cu el...probabil pentru ca il plac pe prietenul lui (pe care nici macar nu il cunosc sad ). Si nu il ignor dar pur si simplu incerc sa fiu mai distanta pentru a nu se apropia mai tare de mine.

| marry95 explică:

Si inca ceva...de ce doreste sa ii cunosc prietenii si le povesteste lucruri despre mine atata timp cat nu suntem impreuna?

Pentru ca se mandreste cu prezenta ta si pentru ca el spera...

Asa am avut si eu impresia la inceput ca vrea sa se mandreasca cu mine. Of of ce complicata e dragostea asta sad te pune in niste situatii care ti se par simple daca le vezi la altii. dar e foarte greu cand e vorba despre tine si mai ales cand nu vrei sa ranesti pe cineva.

Mersi mult ca ai incercat sa ma ajuti :*

Cu drag, cu multa placere.

| Christian826 a răspuns:

Pentru ca te place de aceea se mandreste cu tine si spera ca odata va fi mai mult intre voi doi si nu numai prietenie dar nu inteleg pur si simplu de ce nu vrei a fi cu un baiat ca asta ar trebui sa fi cu el nu cu unul pe care nici nu cunosti nu cred ca baiatul asta te ar parasi vreodata dar e mandru ca cunoaste o fata atat de incredibila cum esti tu

| marry95 explică (pentru Christian826):

Multumesc de raspuns. Nu stiu...o sa ma gandesc bine la ce o sa fac. Nu as vrea sa intru intr-o relatie daca nu simt asta, sa ii dau sperante si pe urma sa ma razgandesc pentru ca tot pentru el va fi mai rau.