Daca vrei sa fii romantic ai putea sa o duci intr-un loc seara si sa gaseasca un " La multi ani" sau un " te iubesc " scris din lumanari aprinse (bineinteles asta sa pregatesti inainte sau sa rogi pe cineva sa te ajute si tu sa mergi cu ea exact cand trebuie ) si sa ai si doua lampioane si ai rezolvat problema, aceasta nu este un cadou ci mai degraba o surpriza. sunt convinsa ca o sa fie foarte fericita.
daca vrei totusi sa ii cumperi ceva cumpara-i ceva care sti ca ii place cum ar fi : un ceas, un tricou, o bluza, un mp3, niste casti, o cana frumoasa, un parfum dragut ( ceva de care se foloseste ). Nu te sfatuiesc sa ii cumperi perne in forma de inima sau ursi de plus ( ca nu mai e vremea lor ).
totusi eu sunt fata si as aprecia alt ceva decat un cadou, ceva care sa ma surprinda. si pe langa cadou ai putea sa ii scrii intr-o scrisoare tot ceea ce inseamna ea pentru tine, sa o lasi masca, si cu asta nu vei da gres, si oricum poti sa ii duci un trandafir ca nu o sa il refuze si este un simbol dragut!
Alta idee ar putea fi o petrecere surpriza in cazul in care aveti prieteni comuni ceva dragut, nici cu asta nu ai da gres.
Bafta!
Dupa parerea mea tiasi spune sa o duci undeva!
La un club (daca ii place), intr-o excursi romantica sau in multe alte locuri, bineinteles daca ai ceva bani de cheltuit!
Sau surprinde-o cu aceva ve ii place ei mai mult!
TU STII CEL MAI BINE CE AI PLACE!
fundita, daca te-am ajutat?
Am eu o idee mai mult decat super, cumpara o inimioara din acea care se deschide si lipseste inauntru o poza de a ta si una de-a ei, nu e o bijuterie ci pur si simplu gest de iubire