| goldheart a întrebat:

Buna! Am nevoie de cateva lamuriri. La profilul Bilingv-engleza, geografia si istora Angliei si SUA se predau direct in limba engleza, sau in romana, ca si celelalte materii? Si in clasa a9a, se face o singura ora de latina, una de mate si una de logica?
Aa...era sa uit! :Care sunt materiile la care se da teza intr-a 9a la bilingv? Am inteles ca trebuie sa dau la istorie, dar nu pot sa dau la geogra, ca-mi place mai mult? Fundita si vot pentru cel mai explicit raspuns! :*:*

Răspuns Câştigător
| stupidxmuffin a răspuns:

Ok. eu sunt la profilul bilingv-engleza, am trecut a 10a. o sa-ti spun cum am facut eu anul trecut.
-geografia angliei/sua s-a predat numai in engleza [desigur cand nu intelegeam cate un termen ni-l traducea, asa e si normal laughing ]. anul acesta o sa incep istoria angliei si mai mult ca sigur tot in engleza o sa ne predea.
-eu am facut asa: o ora de latina, doua de mate, doua de logica
-iar materiile la care am dat teza au fost: latina, romana, engleza [obligatoriu] si istorie/geografie [poti sa alegi. eu am ales geografia].
sper ca ti-am fost de ajutor >big grin

2 răspunsuri:
| monstruletz a răspuns:

Esti la profilul filologie bilingv-engleza? Geografia si istoria Angliei si SUA se predau in lb engleza. O singura ora de latina, doua de mate si doua de logica, daca esti la filologie. Poti sa alegi intre geogra si istorie, engleza, latina, romana...

| MissFashionPrincess a răspuns:

Istoria si geografia Angliei se preda in engleza. Se face o singura ora de latina, una sau doua de mate, nu stiu exact si doua de logica. Ai la alegere in istorie si geografie, dai teza si la engleza, latina, romana.