anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de câteva păreri. Am o prietena. Iese de ceva timp cu un băiat. Sunt buni prieteni. Ambii și-au mărturisit că se plac și el i-a propus să fie împreuna. Ideea e că el e genul de băiat care nu prea o caută. Cumva am avut și eu aceasta problema și de aceea m-a întrebat pe mine. Dar nu prea știu cum sa o ajut sau ce sfaturi sa ii dau. Când e cu ea a zis că vorbesc mult, dar când nu sunt împreuna el nu prea suna și nici nu prea da mesaje. A zis că se simte nesigura și că ar vrea să stabilească ceva sigur cu el. Vrea să îl întrebe ce este exact intre ei: dacă sunt sau nu împreuna. Doar că nu știe cum anume sa abordeze subiectul pentru a nu părea disperata sau ca îl presează. Eu nu prea mă pricep și am zis că poate mi-ați putea sa câteva sfaturi pentru a o îndruma. Cum anume sa întrebe asta astfel încât el sa nu se simtă aiurea? Nu vrea nici sa para ca grăbește lucrurile, dar vrea să știe exact care este statutul relației dintre ei. Știe că etichetele de acest gen nu sunt chiar așa importante dar simte nevoia să stabilească ceva sigur

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mna poate pur și simplu să zică ceva de genu că „ne vedem deja de atâta timp și nu prea sunt sigură ce e între noi"

| Michaeel a răspuns:

As zice sa nu te bagi ca acum nu ești psihologul nimănui sa rezolvi tu relația cu ei. Las-o pe ea ca este relația ei, nu a ta, știe ea mai bine ce sa facă.

| Cineva797406016386 a răspuns:

Cred că ești singuru de aici care nu i gen "ăla cu aia sunt înpreună șâ mie îmi place de aia dar ăla mi-o luat-o înainte căs fraier, cum pot să I despart și să vină la mine aia"
Bravo!

| Bbbbbbbmona a răspuns:

Păi de ce nu e directă? Băieților le plac fetele sincere, să îi zică direct ce are pe suflet, si ca o deranjează că nu își aduce aminte de ea...si că un mesaj de bună dimineața nu ar supăra o
Cum ti l.inveti asa ti l ai!
Sa vorbeasca cel mai bine cu el in fața in Fata, ii poate vedea si gesturile si tot asa... daca se schimbă bine, dacă nu fa l sa se atașeze de tine tare, si o sa ii se stârnească curiozitățile