De ce nu? Zi unde e intalnirea si da numarul celeilalte tipe. O sa iasa o paruiala pe cinste ^_^
Ai o mentalitate de meduza deshidratata,daca vrei sa iesi cu prietenul ei,fa o pentru ca ti place de el(in mod normal nu ar trebui,intai sa se desparta de ea si apoi sa iasa cu tine,asa ar fi normal, pentru ca s a putea sa ai si u o surpriza si sa patesti la fel ce pateste ea acum, dar ok sa zicem ca esti ok cu treaba asta si vrei asa), dar nu din razbunare, cu o atitudine ca asta nu esti cu nimic mai presus decat ea
paruiala?! Ea sa ma paruiasca pe mine?! e o bleaga.Noi o poreclim Ciolan-o derivare a numarului sau
oricum am apreciat gluma cu paruiala )
Iesi cu el, doar daca simti ceva pentru el, nu doar s-o faci pe aia geloasa.Nu vei reusi decat sa-i arati ca esti la fel ca ea.
Oo... nu vreau nimic cu tipul.Cand l-am intrebat daca are prietena a spus ca nu+ o merita cu toata lumea se comporta foarte urat si cred ca e timplul sa se comporte si cu ea cineva urat.
Eeaa nu am rezolvat nimic. Am zis ca ne distram si noi azi, tot e asa urat afara.
Eee...remuscarile! mi-a parut rau dupa asa ca am fost distanta.
Pana la urma nici nu-i nevoie sa ma razbun ca la ce baiat are langa ea (fustangiu) ma razbuna el...
Daca ii esti superioara, nu ai nevoie sa ii arati ca esti superioara. Cu timpul se va vedea si viata iti va da sansa sa o pui la locul ei fara eforturi prea mari.
anonim_4396 întreabă: