anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de cateva pareri. Iubitul unei colege de-ale mele(sunt impreuna de o saptamana) pe care nu o suport delllooooccc m-a invitat la o intalnire.Acum sunt intr-o mica dilema.Adica da o urasc.E ffffff enervanta si ma critica mereu desi nu e indreptatita pentru ca are o personalitate de rahat si mi-a spus multe lucruri urate, m-a insultat foarte mult fara sa o bag in seama sau sa-i spun ceva...pur si simplu doar ma critica cum ma imbrac, cum vorbesc...pana si zambetul mi l-a criticat si faza e ca e cam handicapata cu multe persoane(70% din cele pe care le cunosc).Acu nu vreau sa fiu si eu ca ea(sa stric viata oamenilor) dar parca tot as vrea sa ies cu prietenul ei macar sa-i arat ca oricine ar lasa-o pe ea pentru mine, sa-i demonstrez ca nu-mi este nici cu 0, 001% superioara mie si poate asa sa o pun la punct dar totusi ma gandesc ca poate as face-o sa sufere(nu mi-ar displacea) dar nu as vrea sa fiu ca ea. Totusi as vrea sa ma razbun putin.Deci am nevoie de parerea voastra:sa ies sau nu cu prietenul ei.Grabitiva cu parerile ca la 19 e intalnirea
Multumesc anticipat!

19 răspunsuri:
| FABULOSUL6000 a răspuns:

De ce nu? Zi unde e intalnirea si da numarul celeilalte tipe. O sa iasa o paruiala pe cinste ^_^

| Buresbista123 a răspuns:

Ai o mentalitate de meduza deshidratata,daca vrei sa iesi cu prietenul ei,fa o pentru ca ti place de el(in mod normal nu ar trebui,intai sa se desparta de ea si apoi sa iasa cu tine,asa ar fi normal, pentru ca s a putea sa ai si u o surpriza si sa patesti la fel ce pateste ea acum, dar ok sa zicem ca esti ok cu treaba asta si vrei asa), dar nu din razbunare, cu o atitudine ca asta nu esti cu nimic mai presus decat ea

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru FABULOSUL6000):

rolling on the floor paruiala?! Ea sa ma paruiasca pe mine?! e o bleaga.Noi o poreclim Ciolan-o derivare a numarului sau
oricum am apreciat gluma cu paruiala rolling on the floor)

| rebiik a răspuns:

Iesi cu el, doar daca simti ceva pentru el, nu doar s-o faci pe aia geloasa.Nu vei reusi decat sa-i arati ca esti la fel ca ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Buresbista123):

Oo... nu vreau nimic cu tipul.Cand l-am intrebat daca are prietena a spus ca nu+ o merita cu toata lumea se comporta foarte urat si cred ca e timplul sa se comporte si cu ea cineva urat.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eeaa nu am rezolvat nimic. Am zis ca ne distram si noi azi, tot e asa urat afara.

| BizSinir a răspuns (pentru rebiik):

Ppff. moralistilor! habar nu aveti cat o merita! Persoana aia e o reincanare a lui dracu'

| Toni19 a răspuns:

De unde esti?

| rebiik a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca tu vrei sa fii ca ea, atunci n-ai de ales.

| BizSinir a răspuns (pentru Toni19):

Din Romania rolling on the floor)

| Toni19 a răspuns:

Tarewinking

| BizSinir a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Hai sa-ti fac ziua mai buna! am sa ies cu el laughing

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru BizSinir):

Bravo fato, rupe-i fasu laughing Sa ne zici cum a fost.

| LoveSleep a răspuns:

Poți să-i sugi și puța băiatului, o s-o enervezi și mai tare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Mori! se baga si prostii in seama.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru FABULOSUL6000):

Eee...remuscarile! mi-a parut rau dupa asa ca am fost distanta.
Pana la urma nici nu-i nevoie sa ma razbun ca la ce baiat are langa ea (fustangiu) ma razbuna el... laughing

| maria14142 a răspuns:

Nu,adica,ai iesit cu el?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Viata Curcilor" Episodul 1

| jewnina a răspuns:

Daca ii esti superioara, nu ai nevoie sa ii arati ca esti superioara. Cu timpul se va vedea si viata iti va da sansa sa o pui la locul ei fara eforturi prea mari.