| XyYx a întrebat:

Am nevoie de cateva pareri si cateva sfaturi din partea voastra in legatura cu relatiile. Am o relatie de cateva luni cu un baiat. El s-a indragostit de mine, de felul meu de a fi, de faptul ca sunt cuminte si intelegatoare dar bineinteles il atrag si fizic. Eu la inceput nu prea eram asa interesata de el, insa cunoscandu-l mai bine m-am indragostit si eu. Nu stiu ce s-a intamplat cu mine, insa m-am schimbat, sunt foarte posesiva, geloasa, nu mai sunt asa intelegatoare, sunt suspicioasa, si simt ca il indepartez. Imi vine sa il sun tot timpul sa stiu absolut tot ce face. El nu e asa, are incredere in mine, nu e gelos, nu e stresant iar eu imi imaginez ca nu il mai interesez. Am discutat cu el pe tema aceasta si mi-a zis ca nu este asa, ca ma iubeste, dar ca uneori nu il las sa respire si poate mai are si el treaba la serviciu si nu imi poate raspunde tot timpul. Cum sa procedez? Voi cum va comportati in relatia voastra? Cam de cate ori vorbiti la telefon? E normal sa fiu asa posesiva? Asa suspicioasa? sad

9 răspunsuri:
| Alexandru4234324 a răspuns:

Incearca niste jocuri sexuale cu siguranta va merge. II vei atrage atentia si relatia va merge mult mai bine. Tehnica este incercata de multe persoane si rezultatele sunt pozitive!

| Azµre a răspuns:

Nu ne frecăm partenerii cu telefoane! Atâta timp cât îi iubim, avem încredere, avem respect nu e nevoie de așa ceva.

| TheAce a răspuns:

Nu e bine sa fii gelos/posesiv, e principalul motiv pentru care relatiile se distrug. Incearca sa ai mai multa incredere, mai ales daca nu ti-a dat motive sa nu ai. Evident ca ceea ce faci tu nu e tocmai sanatos. Gelozia in sine denota faptul ca nu ai incredere in tine. De acolo trebuie tu sa incepi. Sa te respecti mai mult pe tine insuti si fii impacata tot timpul cu tine. Daca vei face asta nu vei mai avea cum sa fii geloasa. Uite eu de exemplu NU pot fii gelos. De ce? E simplu. A fii inselat de prietena mea ar presupune ca ea sa se combine cu altcineva. Ori cata vreme eu stiu ca nu exista cineva atat de bun ca mine nu am de ce sa imi fac griji. Totul e la nivel mental. Eu am o relatie foarte sanatoasa acum. Fiecare cu cariera lui, seara ne vedem frumos, sau dimineata ea la o cafea eu la o vodkalaughing), iesim, una alta. Dialogul e mereu prezent. Ea stie ca eu urasc sa vorbesc la telefon si astfel ne dam mesaje, etc. Trebuie sa existe comunicare. Altfel o sa-l pierzi. Dar repet, incepe sa ai mai mare icnredere tu in tine in primul rand pentru ca acolo e problema.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Nu cred ca e bine sa fii suspicioasa, nu face bine relatiei dar asta inseamna ca nu ai de loc incredere in el.Eu zic sa te linistesti sa iti analizezi gandurile si sa te gandesti, daca din moment ce el te iubeste pentru ce sa fii geloasa? Partenerii intr-o relatie trebuie sa isi acorde unul altuia libertatea de care au nevoie.Ai putea sa nu il mai tot suni atat(pari mai mult disperata)daca vrei sa vb cu el trimite-i un mesaj, poti sa iti asezi gandurile mult mai bine in el.

| ema_2625 a răspuns:

Pai daca simti tu ceva in sinea ta, de aceea esti geloase, ai tu vreun motiv, dar daca baiatul nu iti da motive nu trebuie sa faci asa. Poate ca ar trebui si el sa se traduiasca sa iti atraga atentia mai mult. Spune-i ca ti se pare ca el e rece.

| SimionAlexandru a răspuns:

Urmareste cu atentie acest video, o sa te ajute :
http://www.youtube.com/watch?v=v6bjLsQP9_E

Daca doresti sa vorbim mai mult despre subiectul asta, id-ul meu e : mereu. pozitiv@yahoo.com :)
Te pot ajuta sa te descoperi pe tine insuti, si sa te intelegi mai bine. Sunt pasionat de psihologie motivationala si spiritualitate. Mi-ar face placere sa te ajut

| buburuza2007 a răspuns:

Nu ai incredere in el,dar el are incredere in tine,si nu e bine sa fii asa posesiva pentru ca acest lucru duce la epuizare psihica si nu faci altceva decat sa te indrepti spre despartire,daca il iubesti ai incredere in el, daca vreodata se va intampla ceva o sa simti, incearca sa nu-ti mai faci scenari sau sa te mai gandesti, lasa totul sa fie natural, succes

| ghinionistul112 a răspuns:

Comunicati mai mult si vedeti ce este de facut! el daca lucreaza, nu-l deranja! dar daca el are pauza de pranz, el te poate suna. daca esti o fata care ii acorda suspiciuni si semne de gelozie, el se va indeparta crezand ca il indepartezi... ai grija ca relatiile de acest gen, se destrama repede!

| Bad1girl a răspuns:

Daca ti-ar da motive pentru care ar trebui sa fii goloasa, poti sa incerci sa vorbesti deschis cu el....Nu-l suna des, daca ai dori sa-i incerci sentimentele asteapta pina te suna el.