| Anonima22042020 a întrebat:

Bună! Am nevoie de câteva păreri și sfaturi. Eu și prietenul meu am început de curând sa facem petting. Și a încercat de câteva ori să îmi stimuleze clitorisul. Simt cumva că este o problemă. Țin la el, îl plac foarte mult, îmi place atingerea lui, săruturile și să îl simt aproape de mine. Când mă gândesc la el de multe ori mă excit. Ideea este că eu sunt o persoană pudică și el e primul băiat de care m-am apropiat și în fața căruia m-am dezbrăcat. Până să începem pettingul mă excitam foarte tare dar acum, deși el încearcă să îmi stimuleze clitorisul simt ca un blocaj. Nu știu exact cum sa explic. Tind sa cred ca e de la mine. Încă nu sunt complet familiara cu el și parca îmi e rusine, iar el îmi spune sa ii dau șansa sa mă facă sa mă simt bine. Și mă întreabă mereu băgându-mi mâna in lenjerie dacă îmi place și dacă mă simt bine. Nu știu, mă simt prost pentru ca văd ca el vrea sa mă simt bine dar eu cumva nu mă excit decât puțin deși îl plac foarte mult. Să fie oare pentru ca încă nu am scăpat de inhibiții in totalitate? Mi-e ciudat cum pana sa mă dezbrac mă excita si gândul la el și acum deși el face ceva pentru asta eu nu am nicio reacție. Plus ca el știu ca și-ar dori sa îl ating și eu in zona intimă dar parca încă îmi e rusine. Cum sa fac sa trec peste asta? Chiar vreau sa nu mă simt nici eu și nici el aiurea. Am o frica de penibil sincera sa fiu. Îmi e teama ca ceea ce fac sa nu fie greșit sau sa îl deranjeze. Simt că mă gândesc prea mult la situație in sine și de asta nu mă pot bucura de moment. Cum sa fac sa trec peste asta?

6 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Lasa inhibitiile si fa si tu ce face el. In felul acesta vei ajunge la placerile maxime pe care le doresti.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Jocurile în această zonă nu sunt indicate, căci poți ajunge prin ele în circumstanțe nedorite.

| mihai69 a răspuns:

Să nu mai raționalizezi atât.
În plus, roagă-l pe amic să nu te mai întrebe într-una dacă îți place, lasă-l să înțeleagă din felul cum „răspunzi" la atingeri dacă e bine sau nu ce și cum face. Eventual, îi dai tu de înțeles (preferabil ghidându-i mâna, fără vorbe) ce manevre ai dori să facă.
Relaxează-te; nu e un cap de țară dacă greșești. Și tu ai putea să faci la fel pentru el (și să vezi reacțiile, fără să aștepți musai indicații verbale). Dacă nu ai mai făcut niciodată asta, caută întâi pe net ceva filmulețe (dar nu lua de bun 100% ce vezi, că multe sunt regizate!).

| Superior a răspuns:

Curata pistonul, completeaza baia de ulei si lasa pistonul sa completeze cicluri Otto.

| JojelJelosu a răspuns:

Eu zic sa va puneti urechiuse de iepuras si sa va frecati cu ele

| Hela a răspuns:

Sa te relaxezi si sa te gandesti ca e normal sa aveti momentele astea daca va iubiti si va respectati. Atata timp cat exista sentimente intre voi, lasa-te dusa de val si poti face orice simti cu el... Si nu te mai gandi ca o sa pici penibil... mai bine sa faci ce simti decat sa regreti apoi.