| andrey28 a întrebat:

am nevoie de cateva raspunsuri rapid.
Am rugat un prieten sa intrebe o fata ce parerea asre despre mine si daca ar vrea sa fie cu mine, ea i'a raspuns ca asta nu ar putea fi posibil niciodtata, dar pe strada sau cand ma mai duc la fratele ei ar da semne ca ma place...

Dau funda si vot

Răspuns Câştigător
| XxAndreea a răspuns:

Cel mai bine e sa te apropii de ea..sa vorbesti cu ea, sa o asculti, sa i acorzi atentie..si poate s'ar atasa de tine..si intr'o buna zii poate va simtii ceva pentru tine:**!

| andrey28 explică (pentru XxAndreea):

Am sa incerc sa o fac, mersi pentru raspuns happy:*

4 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Vezi ca nu cumva semnele alea pe care crezi tu ca ti le da sa nu fie doar politeturi generale pe care le "da" tuturor baietilor.
E o diferenta!

Din experienta iti spun ca daca fratele ei iti este bun prieten, automat la un moment dat si ea va vrea compania ta. Mai departe vedeti voi cum il trimiteti pe frate'su la plimbare happy

| MtfkRebekah a răspuns:

Vorbeste cu ea, cunoaste-o, las-o sa te cunoasca si asa veti incepe sa va placeti si mai mult reciproc. Apropiete de ea, da-i semne ca o placi, dar nu uita ca mai poate exista si varianta ca nu a vrut sa ii spuna adevarul acekui om pe care l-ai rugat sa o intrebe sau doar o face pe-a indiferenta putin. Bafta si sper ca te-am ajutat. happy

| SpLatTionut a răspuns:

Incearca sa te apropii de ea cat poti mai mult si cu timpul va incepe sa te placabatting eyelashes