Buna!
Pai daca ti a facut atata rau,renunta la el.
Iti spun un lucru,foarte putin sunt oameni care invata din greseli,daca tipul asta te a avut ca iubita si atunci, nu de mult, acum 5 luni,nu dorea nimic serios cu tine,de ce ar dori acum?
Mai bine zis,de ce sa l crezi ca si ar dori ceva serios acum?
Sigur daca il vei intreba,iti va rasp in felul urmator,,pana nu te am pierdut,nu mi am dat seama de sentimentele mele,, si texte din astea ieftine.
Daca nu are nimic pentru tipa cu care e,de ce a ales o ca iubita a lui?
Nu cred ca biata fata l a fortat!
Vezi,asa poate spune si el mai departe de tine,altei fete,de ce nu, ca sta cu tine, dar nu are nici un sentimnet si chestii de genul asta.Eu cred ca el urmareste ceva prin chestia asta,dar de iubit nu te iubeste.
Visele vin si pleaca,e mai greu pana trece timpul,pentru ca e greseala ta aici,daca nu te complaceai iarasi cu el,iti garantez ca l uitai,dar din momente ce el e prezent mereu,e greu!
Uita l si vezi ti de drumul tau in viata,mai ine suferi un pic mai mult acum,decat sa i mai acorzi o sansa, dupa sa nu functioneze si dupa te asigu ca vei ceda, pentru ca ti ai folosit toate resursele.
Limiteaza te si succes pe mai departe iubita!
Buna! Nu sunt eu doctor love da o sa incerc sa iti dau un sfat.Incearca sa il faci asa putin gelos sa creada ca ai uitat de el, iar daca el chiar te iubeste sigur o sa se intoarca la tine iar atunci cand o va face tu fi un pic indiferenta cu el si vei vedea ca nu o sa vrea sa se mai desparta de tine.Succes :*