| Maria14 a întrebat:

Am nevoie de cateva sfaturi.De cateva zile ca sa zic asa baiatul respectiv se comporta foarte ciudat.Nu prea mai vrea sa vorbim.e rece si nu stiu de ce. Daca il intreb zice ca nu are nimic.Cand vreau sa il sun mi-e si teama ca iar ma respinge si nu stiu ce sa-i zic. Daca nu ar mai vrea sa fie cu mine mi-ar spune pentru ca s-a mai intamplat odata si nu a tras de timp mi-a spus imediat.Sambata seara m-a chemat la el acasa am stat pana la 3 noaptea si avand in vedere ca nu ne vazusem de o saptamana ne-am sarutat doar la venire si plecare..in rest ne-am jucat carti etc.bine de luni pana vineri nu ne putem vedea ca suntem plecati.Doar vineri seara si in weekend.si vineri nu a iesit pe afara iar sambata m-a chemat la el stiind ca duminica o sa plec..eu nu inteleg ce vrea? ce se intampla cu el. dati-mi un sfat cum sa ma comport de acum inainte.El are tendinta ca atunci cand are ceva sa spuna ca nu are nimic iar mai apoi cand eu ma supar ca se comporta asa se enerveaza si zice ca mi se pare mie.Nu stiu ce vrea..va rog sa ma ajutati si fete si baieti. fara rautati..si voi baieti vi s-a intamplat sa iubiti o persoana dar sa nu ii arata-i? sau sa va comportati rece cu ea ..etc? de ce? si ce ati vrea sa faca fetele in situatia asta? Multumesc anticipat pentru tot.Va pup

10 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

E clar ca ceva are. Uneori totusi poate sa nu aiba nimic si sa vina pe fondu unei plictiseli sau a unor lucruri neasteptate.Vb cu el spune-i ce te doare.Fa-l sa recunoasca de ce se comporta asa.Inca ceva trebuie sa stii:E posibil sa fi aparut cineva in preajma lui care nu ai da pace sau il atrage. Spune-i sa fie sincer cu tine. Daca are ceva il poti ajuta macar si verbal, daca are altceva atunci tu stii ce trebuie sa faci!

| Maria14 explică (pentru Danysan):

Asta e ca daca aparea cineva imi spunea sau nu i mi mai raspundea la tel.dar el imi raspunde.Am impresia uneori ca ii place sa vada ca sufar si pe cealaltaparte il doare dar nu vrea sa isi arate sentimentele.Eu cred ca exista o cale prin care poti face un barbat sa iti arate ce simte chiar si pentru cateva zile pana isi da el seama ce a facut.Dar cum? Stiti voi cumva?

| Danysan a răspuns (pentru Maria14):

Foarte simplu :Incearca sa fi mai distanta. Daca te iubeste va incerca sa afle ce ai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i ceva timp, nu-l mai suna.

| BlueViP a răspuns:

Eu as zice sa te detasezi de el. Sa nu il mai suni sa ii vorbesti sec si sa te comporti ca el, sa ii arati cum se simte. Daca da semne de nervozitate ii spui ca asa a facut si el cu tine. Daca te iubeste o sa se schimbe.

| SeeDifference a răspuns:

Poate are probleme(familie, prieteni, scoala).
Poate nu mai simte ceva pentru tine.
Poate incerci sa discuti cu el despre asta!

| Maria14 explică:

Eu m-am gandit sa astept pana vineri cand ar trebui sa ne vedem sa vad daca iese pe afara. Daca nu vrea sa ne vedem nu o sa il mai caut..chiar daca doare trebuie sa o fac.M-am gandit bine?

| Danysan a răspuns (pentru Maria14):

Cam asa ceva. Uneori ajungi o povara pentr-u celalalt si daca el nu vrea sa mai continue nu ai ce sa ai faci. Plus ca daca te iubeste si tie doar ti se pare te va cauta.

| Danysan a răspuns (pentru Danysan):

O sa te caute daca mai are sentimente fata de tine.

| Lucian_Rapid_1992 a răspuns:

Fa-i o scurta :X