| KaterinaKaraklidou a întrebat:

:*

Am nevoie de cateva sfaturi. Nu stiu ce sa cred si ce sa fac. Deci.Mie imi place de un baiat. Nu e in clasa cu mine doar ca de fiecare data cand am Matematica trebuie sa merg la el sa fac ora de Mate big grin
Si in ora. Se uita mereu la mine, zambeste. Si - mi trage cu ochiul. Dar azi am aflat ca-i place de o fata de la el din clasa. Eu nu am prea vorbit cu el... Sunt foarte rusinoasa. Dar a vorbit pretena mea pentru mine laughing
Pana acum mi-a tras de 2 ori cu ohiul si mereu zambeste. Nu stiu ce sa cred big grin
Dati-mi un sfat. ce ar trebui sa fac? Ce sa cred?
Fundaa :*

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

El de atat este capabil: sa faca cu ochiul.

| Danysan a răspuns:

Daca esti sigura ca merita si ca vrei sa fi cu el -Fa-i si tu cu ochiu laughing. Tatoneaza-l intra cu el in vorba. Vorbeste tu cu el nu prietena laughing. faptul ca ai place si de alta fata nu e ceva rau -nu e iubita lui nu happy. Acum depinde care va deveni iubita lui _tu sau tipa respectiva happy!

| KaterinaKaraklidou explică (pentru Danysan):

Cu tipa respectiva nu prea are sanse, pentru ca ei nu-i place de el si ea are iubit big grin
Mersii : D

| Danysan a răspuns (pentru KaterinaKaraklidou):

Atunci ce mai astepti happy. Baga tare laughing

| alina345 a răspuns:

Pa-i daca vrei sa fi cu el prima data gasesteti lucrui in comun cu el si dupa acea daca aveti lucruri in comun poate te va intreba iel daca vrei sa fi impreuna cu el.