Hei! E dificil sa-i arati cuiva ce simti cand se gandeste inca la celalalt. Poti sa fii in continuare alaturi de ea,sa-i fii prietenul de care are nevoie. Sau poti incerca sa-i spui ceea ce simti pentru ea,dar exista riscul de a te respinge si sa pierzi ceea ce ai acum.
Sa-ti spun ceea ce am facut eu. Aveam un prieten foarte bun,ne petreceam mult timp impreuna,ne impartaseam toate gandurile,stiam de ce fata ii place,ii dadeam sfaturi ce cadouri sa-i cumpere. Cu timpul am inceput sa simt mai mult si-mi facea rau orice discutie despre alte fete. Nu mai suportam. Si cand a plecat la facultate,in prima scrisoare i-am spus ceea ce simt. Am riscat. Dar i-am zis tot ce simteam,tot ceea ce imi facuse rau inainte, ca nu-l mai puteam vedea ca pe prietenul cel mai bun, ca nu imi mai doream acest lucru sau macar sa inceteze sa-mi povesteasca despre iubitele lui. Eram sigura ca nu-mi va mai raspunde, ca mi-am pierdut si prietenul si tot ce aveam. La cateva zile am primit raspunsul in care imi scria ca sunt o bleguta, ca el tine la mine de mult timp si ca tot a incercat sa ma provoace ca sa spun ceea ce simt. A fost o poveste frumoasa pe care nu o voi uita niciodata.
O scrisoare poate face multe. Daca nu te poti gandi la un cadou, poti incerca cu o scrisoare in care sa-i spui tot ceea ce simti pentru ea. Dar ti-am zis ca exista si riscul de a pierde ceea ce aveti acum. Gandeste-te bine si ia o decizie corecta si fata de tine si fata de ea.
Succes!
Exact. Ea stie că tu ti la ea? Dacă nu, spune-i verde-n față. Dacă da, nu te merită. Dar dacă nu stie, si vrei să o impresionezi, fi natural, asta trebuie să iubească o fată la un baiat. Dacă e o fată destepta o să aprecieze si faptul că ai îndurat atâta ascultând-o vorbind de prietenul tău.
Cel mai bine ar fi sa inveti intai putina gramatica, ca degeaba-i scrii tu pe ursulet un mesaj... Fuge si ursuletul...
Stii toti fraieri fac cadouri de genul aceasta. sincer fata este plictisita.
ex:
1- mergeti intr-un local unde se asculta un radio ( 21, kiss etc ) si da un sms la radio zi spune -i " pentru persoana de langa mine pe care o iubesc. liviu din buc ( ex).
2: sa ii faci o inima din lumari in fata geamului
- incearca ceva diferit ceva iesit din comun.
beausingurlamasamea întreabă: