| kana a întrebat:

Am nevoie de ceva pareri.Sunt cu un baiat de 7 luni, mi-am inceput viata sexuala cu el, s-a purtat exceptional deci nu asta este problema. El este genu de baiat care nu se exprima prin cuvinte, sau foarte mult in public. Eu sunt cea care mai mereu incearca sa gaseasca oportunitati sa ne vedem si sa petrecem timpul impreuna, el nu refuza dar parca nu e la fel ca mine, sa fie nerabdator sa vorbim si sa ne vedem. Stiu ca tine la mine, pentru ca nu am fi ramas impreuna.au existat discutii mai. spre cearta dar am trecut peste. Eu i-am spus ca il iubesc insa el nu mi-a rasp niciodata spunandu-mi la fel.De vreo 2 saptamana este foarte ocupat si parca se distanteaza. poate este doar in imaginatia mea...si ar trebui sa il inteleg, mai sunt si perioade.insa nu stiu cum sa procedez.sa-l fac sa imi zica si el ce simte...

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu iti corespunde acea persoana, nu are suflet si e o persoana rece.

| andreea_9470 a răspuns:

Mno pai nu stiu zoo cat de mult te iubeste, daca nici "te iubesc" nu iti spune. bine ma, il intelegi ca nu-ti spune cuvinte frumoase ssi asa mai departe, dar totul pana la o limita. deci crede-ma ca daca te-ar iubi nu s-ar putea abtine sa nu-ti spuna "te iubesc"...asta e clar. gandeste-te. tu te-ai putea abtine sa nu-i spui "te iubesc" sau alte lucruri frumoase? nu stiu ce poti sa faci. spune-i ca ai vrea sa auzi si tu cuvantul magic de la el, ca nu mai puteti continua asa si daca nu vrea inseamna ca nu te iubeste

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Meriti?

Si crezi ca el vrea asta? Degeaba oferi ceva daca celalalt nu are nevoie de acel ceva. L-ai intrebat ce vrea? Sau pur si simplu ai inceput sa dai de la tine dupa ureche?

Nu, e semn ca nu stie niciun joc bun pe PC. Spune-i sa incerce Starcraft2, ZenoClash, Freelancer, Disciples 2. Si eu vorbesc cu o gramada de lume pe net si asta nu inseamna ca nu-mi mai iubesc logodnica.

Ce sa-i spui? E clar ca baiatului ii lipseste flirtul. Asta nu inseamna ca te inseala dar ii lipseste joaca dintr-o relatie. Poate ai luat toata situatia asta dintre voi doi prea in serios si incerci sa faci totul ca la carte planificand totul, uitand de spontaneitate si joaca. Fii mai jucausa, mai spontana. Mergeti undeva unde sa nu planifici mai intai. Nu conteaza locul. Poate fi si cel mai urat loc din lume, conteaza cu cine mergi acolo. Pune-ti un termos cu ceai si cateva picaturi de rachiu daca te gandesti sa mergi pe afara. De ce nu si o punga de pufuleti pe care sa o impartiti. Nu trebuie sa cante intotdeauna cocosul. Daca el e mai moale, ia tu initiativa.

Stai linistita. Nu face din relatia asta ceva serios in sensul de sobru. Trebuie sa va bucurati unul de altul, nu sa stati crispati si nesiguri pe celalalt. Comunicati deschis si incercati sa fiti in primul rand prieteni.

| Paty3 a răspuns:

Poate el nu e pregatit deocamtata sa iti zica tot ceea simtehappy

| kana explică:

Pentru sturmircloudkeeper. daca merit? avand in vedere ca e primul care pot sa spun ca-l iubesc. n-am 12 ani sa ma fraiereasca toti(am 18 si ceva). si fac tot posibilul sa ne fie ok.cred ca merit

| kana explică:

Stumircloudkeeper. da, eu cred ca are nevoie de asta. am vorbit de multe ori despre asta insa el a si mi-a spus ca asa e firea lui, nu obisnuieste sa se exprime prin cuvinte. Faza e ca el a trecut printr-o faza naspa. a iubit mult o fata.si aceea fata l-a tradat cu prietenul lui...deci probabil e mai greu pentru el. zic eu

| kana explică:

Am revenit cu inca o intamplare legata de prietenul meu aseara am fost la el sa petrecem noaptea impreuna si luasem cateva lumanari sampanie eu sexy imbracata pentru a-l suprinde dupa ce isi termina de facut baie in timpul asta eu am un prost obicei sa ma mai uit la pozele lui si tocmai in folderul cu pozele mele erau salvate cateva poze cu niste conversatii de pe skype cu o fata. vorbeau in engleza si ea ii spunea ca s-ar putea indragosti de ea si el ca e foarte gelo, ca ar vrea sa fie langa ea.asta e un semn clar ca nu ma iubeste nu?

| kana explică:

Sturmircloudkeeper, imi dau seama ca poate fi ceva la misto. oricum tipa nici macar nu era din Romania, si e posibil sa fie o vrajeala intre el si varul lui, stiu asta de la varul lui. dar totusi,... m-am simtit putin tradata.sa-i vb despre asta sau sa mai astept?

| kana explică:

Multumesc de sfaturi! imi esti de mare ajutor...si mi-a spus ca sentimentele lui pentru nu s-au schimbat si ca nu s-a distantat de mine, doar mi se pare mie.

| kana explică:

O sa incerc sa fiu cat mai jucausa si spontana...sincer ma cam panicasem, deoarece am mari probleme cu familia de ceva timp, si el e singura persoana cu care ma inteleg, si e ceva ce imi apartine mie care ma sprijina.

| Helparu008 a răspuns:

Http://filelistratie.srw.ro ---->logativa iar apoi o sa va apara un meniu de rati si multe altele...dar va rog fiti discreti;)