Au trecut 3 luni, nu 3 zile/săptămâni. Gândește-te logic, că nu te mai vrea și gata. Băieților le place să se joace cu mințile fetelor, și-s în stare de multe pentru a afla ce simt ele ca să le poată da speranțe false.Lasă "iubirea",nu există așa ceva,ești doar atașată de el foarte mult,te înțeleg,dar timpul vindecă tot,ascultă-ți capu',treci mai departe,ai o singură viață,ești tânără,băieți sunt mulți,iar dacă nu vrei pe altcineva,ieși mereu, fă-ți prieteni noi, și crede-mă pe mine, dacă nu-ți mai pasă, e cel mai bine.Fi orgolioasă, nu se merită, persoanele care țin cu adevărat la tine nu te rănesc.
Baftă!
Ai zis clar că te-a luat de proastă. În 3 luni n-a avut timp să se întoarcă? Stai liniștită, la faza cu speranța te-a mințit.
Evită-l, spune-i că nu-ți pasă!
Au trecut 3 luni, nu 3 zile/săptămâni. Gândește-te logic, că nu te mai vrea și gata. Băieților le place să se joace cu mințile fetelor, și-s în stare de multe pentru a afla ce simt ele ca să le poată da speranțe false.Lasă "iubirea",nu există așa ceva,ești doar atașată de el foarte mult,te înțeleg,dar timpul vindecă tot,ascultă-ți capu',treci mai departe,ai o singură viață,ești tânără,băieți sunt mulți,iar dacă nu vrei pe altcineva,ieși mereu, fă-ți prieteni noi, și crede-mă pe mine, dacă nu-ți mai pasă, e cel mai bine.Fi orgolioasă, nu se merită, persoanele care țin cu adevărat la tine nu te rănesc.Baftă!
Draga daca ti la el atat de m, ult...petru tine sa nu mai suferi mai injosestete o data si cere-i sa va impacati ca si el tine la tine si o sa vezi ca n-o sa-ti para rau! Incearca si eu m-am impacat cu prietenul actual.mi-a promis ca o sa ma faca sa ma reindragostesc de el si asa a fost! Sunt nebuna de indragostita acum! Dupa ce te impaci cu el poti sa-i spui:-Asta a fost ultima data cand mai fac asta! Impaca-te nu lasa orgoliul sa va strice fericirea! Iubiti-va mult! Mult pentru ca ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place
Hmm..Am mai vrut sa mai ma impac cu el, dar a zis s-o luam usor, ca dupa ce a fost intre noi mai bine ar fi sa ramanem prieteni, si apoi sa mai vedem ce-o mai fii Si ne-am certat intr-un final, si acum chiar nu mai vorbim deloc.
Ma stersese si dupa facebook, si intr-o zi am trecut pe langa el pe strada, si m-a bagat in seama, si apoi m-am gandit sa-i dau cerere pe facebook iar, si mi-a dat accept.Dar nu am vorbit deloc
Dac o sa vb cu el prin sapsenii nici peste 100 de ani no sa va impacati, cel mai bine sa faci asa ca sa va vedeti, si dac ramineti nu mai voi doi o sa va impacati, il niornii oleac, ii dai un pupic si cred ca va fi tot bine
Bafta)