| ♥ ☮ ✪ ☯ Ki§§ ☯ ✪ ☮ ♥ a întrebat:

am nevoie de niste idei... ma simt neatragatoare ce sa fac?

7 răspunsuri:
| plasticstyle a răspuns:

Solutia consta intr-un magnet.

| eugem35 a răspuns:

Stai in fata oglinzi si spui ca esti frumosa si atragatoare auto sugestie sigur o sa mearga si eu fac dusuri reci si spun ca ma spal cu apa fiarta

| didu48 a răspuns:

Daca tu crezi asta. ceilalti din jur o sa creada la felwinking un sfat : presupun ca si tu te plictisesti. fugi in baie, aranjeaza-ti parul, machiaza-te, imbraca-te frumos, si apoi iesi in oras, nu neaparat in baruri sau discoteciwinking atunci o sa vezi daca in realitate esti atragatoare sau nu! prin privirile care le furi altora! si, daca vrei sa iesi si mai tare in evidenta, fii cool, aranjeaza-te, si o sa vezi ca totul o sa fie bine!
sper ca am fost de ajutor happy

| bblock69 a răspuns:

Nu esti neatragatoare!
Ti-o garantez...doar ca ai prea putina incredere in tine!
Nu uita...asa cum te vezi tu asa te vad si cei din jurul tau!
Eu cred ca esti o fata superba...si sigur nu gresesc cand spun astawinking

| ZeroBarat1 a răspuns:

Trebuie sa ai acel ceva si sa fi imbracata sexy, asta depinde de fiecare! bafta

| AlexanderChristianFenty a răspuns:

In primul rand trebuie sa ai incredere in tine, apoi o schimbare de look, sau orice posibil pentru a-ti mai schimba imaginea, in bine, desigur! de exemplu, ce iti doresti mai mult sa iti faci:extensii, vopsea, lentile, etc. incearca ceva nou, si te vei simti mai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://images.google.ro/......tp?/images
Aaaa, aaa? Acum cum te mai simti? Sau esti complexata de faptul ca nu ai forme? Stai linistita, adevarata atractie se va vedea in timp. Acum, sunt pure incercari.