Stai in fata oglinzi si spui ca esti frumosa si atragatoare auto sugestie sigur o sa mearga si eu fac dusuri reci si spun ca ma spal cu apa fiarta
Daca tu crezi asta. ceilalti din jur o sa creada la fel un sfat : presupun ca si tu te plictisesti. fugi in baie, aranjeaza-ti parul, machiaza-te, imbraca-te frumos, si apoi iesi in oras, nu neaparat in baruri sau discoteci atunci o sa vezi daca in realitate esti atragatoare sau nu! prin privirile care le furi altora! si, daca vrei sa iesi si mai tare in evidenta, fii cool, aranjeaza-te, si o sa vezi ca totul o sa fie bine!
sper ca am fost de ajutor
Nu esti neatragatoare!
Ti-o garantez...doar ca ai prea putina incredere in tine!
Nu uita...asa cum te vezi tu asa te vad si cei din jurul tau!
Eu cred ca esti o fata superba...si sigur nu gresesc cand spun asta
Trebuie sa ai acel ceva si sa fi imbracata sexy, asta depinde de fiecare! bafta
In primul rand trebuie sa ai incredere in tine, apoi o schimbare de look, sau orice posibil pentru a-ti mai schimba imaginea, in bine, desigur! de exemplu, ce iti doresti mai mult sa iti faci:extensii, vopsea, lentile, etc. incearca ceva nou, si te vei simti mai bine!
Http://images.google.ro/......tp?/images
Aaaa, aaa? Acum cum te mai simti? Sau esti complexata de faptul ca nu ai forme? Stai linistita, adevarata atractie se va vedea in timp. Acum, sunt pure incercari.
Ava1231 întreabă: