Eu stiam ca facultatile incep la 1 octombrie. Sunteti de 3 ani impreuna si tu iti pui problema ca e indiferent? Si postezi asta pe TPU? Increderea ta in el e undeva sub nivelul marii, se vede ce mult va iubiti. In plus, TU i-ai spus sa te astepte. Nu el a venit cu ideea si, mai ales, nu a PROMIS. In plus, omu' are si alta treba in viata, nu poate doar sa umble dupa curul tau. Cresteti, copii, si dup-ai bagati-va in treburi de adulti.
Ai luat în calcul posiblitatea că era poate obosit sau îi era rău? Şi pur şi simplu a uitat... poate a şi dormit, şi na ca să nu faci urât a spus că avea telefonul închis. Deşi putea să sune de la telefonul altcuiva. De aceea zic, chiar a uitat, a greşit, e şi el om. doar n-ai să strici o relaţie bună pentru atâta. Să-şi ceară scuze şi să te scvoată în oraş sau să-ţi facă un cadou să-l ierţi.
Pai tocmai asta e ca nu ii era rau, obosit nu era ca a avut o singura pereche...de dormit nu a dormit...si nu a zis ca a uitat, pur si simplu a zis ca a gresit si isi cere scuze, dar eu vreau sa inteleg din ce cauza a facut acest urat gest
Ori a avut altceva de făcut şi nu poate spune.
Ori acceptă ideea că, noi bărbaţii, mai suntem şi porci câteodată, neintenţionat, e genetic.
Nu găsesc altă explicaţie.
Te sfătuiesc să numai despici firul în patru, dar faci cum vrei.
Bună, nu sunt băiat, dar sunt fată şi din experienţa altora ştiu cum e să rămâi cu ochii în soare.
Nu a fost frumos gestul, trebuie să facă tot posibilul încât să te anunţe că pleacă. E o greşeală nici prea mică nici imensă dar el trebuie să înţeleagă durerea ta.
Se poate interpreta situaţia în mai multe feluri. Ori a vrut să-ţi dea de înţeles că nu-i mai pasă de tine, ori nu şi-a dat seama de gestul făcut, ceea ce duce tot la... nepăsare.
Dacă te merită cu adevărat treci peste şi bucuraţi-vă unul de celălalt, dar dacă greşelile se înmulţesc...Răspunsul îl ştii singură.
Multumesc pentru raspuns! Ai dreptate in ce priveste nepasarea, asta simt din partea lui prin gesturile pe care le face.Dar nu stiu ce sa fac, ca in rest e totul ok, ne intelegem bine.
Chiar se putea inchide telefonul... nu pune @botic@. mai ales daca sunteti de 3 ani impreuna... iti este fidel. poate a avut o treaba? nu agreez faza cu tot timpul impreuna.
Poate sa luat cu altceva si a uitat. noi baietii uitam repede... + daca zici ca aveti o relatie de 3 ani fara sa va inselati. nu cred ca a vrut
Multumesc pentru raspunsuri! Dar nu credeti ca in acest gest exista o simpla indiferenta?
Tu ştii asta. Când iubeşti cu adevărat indiferenţa nu are ce căuta. Tu ştii cel mai bine. Dc nu-l pui la încercare de mai multe ori?
Cum as putea sa il pun la incercare?
Eu stiam ca facultatile incep la 1 octombrie. Sunteti de 3 ani impreuna si tu iti pui problema ca e indiferent? Si postezi asta pe TPU? Increderea ta in el e undeva sub nivelul marii, se vede ce mult va iubiti. In plus, TU i-ai spus sa te astepte. Nu el a venit cu ideea si, mai ales, nu a PROMIS. In plus, omu' are si alta treba in viata, nu poate doar sa umble dupa curul tau. Cresteti, copii, si dup-ai bagati-va in treburi de adulti.
George0197 întreabă: