| Nextone a întrebat:

Buna am nevoie de niste pareri. Vreau sa ma angajez pe perioada de vara si am vazut un anunt:VOdafone angajeaza promoteri. Daca esti o persoana dinamica vino in echipa noastra! si nr de telefon.Am sunat si mi-a raspuns o femeie tanara a zis ca e foarte fain ce fac ca merg diferite orase si impart plinate cu telefone vodafone... a zis sa ma duc vineri (plecarea la 8 dimineata si intoarcerea dupa masa, seara)in proba intr-un oras cu ele sa vad daca imi place si daca imi place ma angajeaza pe perioada de vara cu carte de munca.Am 18 ani. Oare sa am incredere? E ceva serios cu chestiile astea? Cum ar trebui sa procedez? Funda multumesc! scuze categoria

2 răspunsuri:
| Mynewlifestyle a răspuns:

E foarte bine ca ti-ai gasit un loc de munca is chiar nu e greu, doar cu calatoritul e mai greut dar si placuttongue eu zic sa accepti dk iti place nu ai nimic de pierdut

| CARMENCITA a răspuns:

Trebuie sa verifici firma.Cam suspect sa-i plimbe pe promoteri in alte orase. Puteau angaja din fiecare oras. Poate e ceva serios dar poate te trezesti ca te duce cine stie unde.Ciudata promotie pe langa cartele pe care le distribuiti sa plateasca si benzina.Acum cativa ani gasisem la dero Ariel, sa impartim plicuri cu dero la blocuri, dar nu ne-a zis nimeni sa mergem in alt oras.Pacat ca nu mai stiu unde e firma ca am fost doar o data.Intereseaza-te daca reusesti sa afli daca e serios sau cauta in orasul tau un astfel de job.Intreaba-le pe fetele care sunt promoterite in supermarket-urile mari cum sa faci sa te angajezi si tu.Chiar nu stiu ce sa faci.Eu nu m-as duce in alt oras cu niste oameni straini.Nu m-as duce nici cu vecina.Nu sunt fricoasa, dar sunt fel si fel de oameni.Iti urez succes sa-ti gasesti un job!