| Andrada97 a întrebat:

am nevoie de niste sfaturi.Acum o luna si ceva m-am despartit de prietenul meu dintr-o prostie ( un fost l-a amenintat si eu il loc sa-i zic prietenului meu i-am spus altui baiat. si cand prietenul meu a aflat s-a suparat ) o perioada nu am mai vorbit. fiind despartiti. la un bal l-am vazut si l-am pupat pe gura apoi el m-a tras si ne-am sarutat. apoi a uurmat ziua mea si cand i-am oferit bomboana m-a pupat pe gura. Credeam ca ne impacam dar observasem pe facebook ca umbla cu o prietena din generala. cam mult umblau.acum o saptamana vorbeam si mai ca ne impacam dar aflasem ca s-a pus cu aceea faata din generala. eu tin la el ce pot face sa-l recapat?

3 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Vezi tu, l-a suparat neincrederea ta! Daca iti era prieten trebuia sa-i impartasesti tot ce aveai pe suflet! Asta doare cand vezi ca o fata evita sa vb cu tine anumite lucruri importante! Dar inca nu e totul pierdut! Trebuie sa il scoti la o plimbare si acolo sa-i zici tot ce ai pe inima! Trebuie sa il faci sa creada ca a fost un act necugetat din partea ta si nu o sa se mai intample! Si felul tau de a fi sigur in va recuceri, pentru ca vad ca idei ai! Asa ca actioneaza acum cand inca nu e prea tarziu! Multa bafta, iti tin pumnii!

| Orbithh a răspuns:

Incearca sa discuti cu el pentru ca daca te tot dai la el o sa zica baiatul altceva. Exemplu:Uite din toate gesturile pe care le faci cu saruturile si din astea am inteles ca ne-am impacat dar pe facebook am vazut k umbli k fata aia(scuze de exprimare nu am stiut despre ce este vorba)si nu mai stiu ce sa cred te rog hai sa vorbim sau explica-mi ...eu inca tin la tine.Mai eu mi-am spus parerea sper ca te-am ajutat cu ceva macar sa iti faci o ideee spre ce trebuie sa vb k el.Si sorry pentru gramatica pe care am(sin o )folosesc dar m-am grabithappy.

| mirela9922 a răspuns:

Nu stiu, cum sa iti zic fiindca eu nu am experienta, dar incearca sa petreci mai mult timp cu el, sa ii atragi atentia cu ceva, intr-ul fel sa il faci sa te urmareasca, sa fie cu ochii pe tine. Sper ca te-am ajutat!