Eu nu sunt deloc de acord cu ideea ca relatiile la distanta dureaza putin sau ca e pierdere de timp cine spune asa ceva ori e tampit ori spune si el din ce aude la altii care au avut o experienta mai putin placuta.
Iti dau exemplu meu am avut o relatie extrem de frumoasa pe internet timp de 3 ani iar dupa ce ne-am terminat scoala ne-am mutat impreuna si am facut facultatea amandoi. Avem o casa frumoasa si astept si un baietel acum
Cei care chestie credeti ca daca e pe internet nu poate fi de incredere? daca cunosti persoana prea bine da.
Poti sa il ierti si sa mai acorzi o sansa dar cu unele conditii. Totul se ia usor cu pasi incezi nu repede nu-ti convine cineva sari in poala la altu e un lucru extrem de imatur sa faci asa doar ca sa uiti tu repede si sa ranesti persoana care inca te iubeste, gandeste de 2 ori inainte
deci in concluzie relatiile chiar daca sunt pe net nu sunt o pierdere de timp, timpul trece credeti mari va puteti muta impreuna dupa aia!
Conditiile trebuie tu sa le faci adica ce nu iti convine i spui direct
si lasi si tu de la tine si sa lase si el de el cate putin
numa asa puteti avea in continuare o relatie
eu sincer sa iti spun mai degraba cred intr-o relatie pe internet ca pana la urma nu va dura toata viata asa ( cresteti deveniti majori puteti face ce vreti sa va mutati)
pur si simplu i spui ce nu-ti conine si lamuriti totul CALM
oricine orice merita o sansa care in timpu se poate construi pe placul amandoi nu dati cu picioru crezand ca gasiti ceva mai bun asta e cea mai mare prostie
Chiar daca te vei impaca cu el, iar te vei desparti dupa un timp pentru ca se va repeta istoria si e adevarat ca cu relatiile la distanta ajungi la concluzia ca e numai timp pierdut
Un lucru trebuie sa stii, o persoana care a gresit o data, va avea tendinta sa gresasca si a doua oara, si daca nu mai vrei sa suferi si sa te enervezi sau sa iti faci probleme nenecesare, mai bine il consideri un capitol trecut din viata ta, si mergi m-ai departe
Curiozitațibărbați întreabă: