Paiii. Doamne cati am auzit cu texte de genu " Daca te culci cu mine relatia noastra va fi mai puternica" . Scuza-ma dar e cazul sa-l uiti;]. Ai totusi 14 ani poti trece imediat peste fazele astea si sa nu te lasi influientata de un idiot. Tot ce vrea de la tine este sex, sex si iar sex. Sa nu crezi ca o sa stea cu tine o viata daca i-ai dat p... . Face ce vrea cu tine si dupa te lasa. Asteapta baiatu potrivit cu care sa faci acest pas, nu toti golanii;]. Ai toata viata inainte. Lasaaaa-l!
Iti multumesc, char si eu ma.m gandit la asta.dar toti preitenii si prietenele sale spun ca ii de treaba si de asta nu stiam ce sa fac, eu tin la el dar nu ma-si vinde c sa-l fac fericit.pur si simplu ma simt ranita cand imi vorbeste la sictir, dar poate sa spuna ce vrea eu oricum nu ma culc cu el, mai astept cateva raspunsuri si apoi aleg cui sa-i dau funda
Cel mai bine pentru tine ar fi sa inchei orice legatura cu el. E clar ca nu tine la tine.
Ioooooooiiiiiiiiiiiiiiii baiatul vrea sa faca sex cu cat mai multe fete. Tu esti una dintre ele asa ca te sicaneaza ca sa crezi ca facand sex cu el il vei pastra pentru tine (app mai sunt si alte texte: se intalneste cu alta fata stiind ca vei afla si la supararea ta o sa spuna ca e baiat si nu poate sta fara sex si daca tu nu vrei...) Parerea mea este sa-l uiti. Lasa-l sa se destrabaleze cu altele: nu te merita!