Adica,in relatia asta tu esti singur.
Tu ai impins-o sa lupte,in timp ce ea renuntase.
Tu ai vrut sa va impacati,in timp ce ea dorea sa ramaneti despartiti.
Tu,mereu tu.
N-ai obosit?
N-ai senzatia ca te lupti cu morile de vant?
Eu as fi simtit ca iubesc doar eu.
Poate intelegi.
In orice relatie sunt doi,sau se completeaza,sau sunt identici,voi nu sunteti niciuna, nici, alta, voi nu sunteti nici macar voi, sunteti tu...
Imi pare rau.
Nu stiu, frate mi se pare ca, cari in spate povara unei iubiri. Bineînţeles că te doare si sufletul, si inima, si mintea.
Mai poti?
Nu ai obosit, deloc?!
De ce face ea asa? De ce o lasi sa faca asa? De ce? Tu crezi ca fata asta mai merita sa lupti pentru ea? Mai merita?
Si daca zici ca te iubeste, va fi necesara niste munca de convingere, milogire, si poate va veti impaca. Dar totusi, n-are rost sa pierzi timpul degeaba cu un om care nu te apreciaza.
Las-o, uneori e necesar sa pierzi ceva ca sa stii ce ai avut. Exista un moment cand trecutul vine peste noi si ne face sa platim.
Fata isi doreste de la o relatie mai mult decat i-ai ofert tu. Dezamagita, incearca un alt drum. Totul este normal. Respecta-i vointa.
De ce toata lumea se crede salvatorul celui pe care il iubeste?
Ai crezut ca pentru tine se va schimba? Eronat!
Nu se va schimba...si mai mult decat atat, vei ajunge ca tu sa iti pierzi identitatea. Va vedea ca face mereu ce vrea din tine. S-a obisnuit sa te tii dupa ea si de aici lipsa ei de interes in a mai lupta.
Cand simti focul ala si cea mai timida persoana si lasa capata armuri de luptator. Ea nu simte. Simplu.
Cum spune si greece12, in relatia asta esti doar tu.
Nu crezi ca e mai bine sa fii singur tu decat singur in 2? Las-o in pace.
Daca se va trezi la realitate si va veni ea spre tine da... poti face inca o incercare. Altfel nu vad rostul.
"IF YOU LOVE SOMETHING LET IT GO. IF IT COMES BACK IT WILL FOREVER BE YOURS. IF NOT, IT WAS NOT YOURS TO BEGGIN WITH".
Eu zic sa nu o lași sa renunțe poate ca e o fire mai copilaroasa si poate ca te Iubește in felul eu o relație are si părți bune si părți rele încearcă sa ii explici ca ce face e greșit da nu începe cu critici.
HappynewCenusa întreabă: