| Ukka96 a întrebat:

Buna am nevoie de niste sfaturi repede! Deci maine ma duc in parc cu cea mai buna prietena a mea , cu prietenul ei si mai vine si un alt baiat pe care il plac eu. Faza este k nu stiu cum sa fac sa ma observe. Vreau foarte mult sa fiu cu el dar nu stiu cum sa reactionez,cesa spun .etc. HELP ME PLZcrying((

3 răspunsuri:
| anamaria0974 a răspuns:

Poti sa vorbesti cu el despre anumite lucruri gasesti tu comportate normal adica nu incerca sai atragi atentia prin diferite moduri fi naturala daca spune vreo gluma razi si bagate in vorba cu el intreaba-l la inceput lucruri marunte gence muzica ii place chesti din astea fate prietena buna cu el si sunt sigura ca daca te comporti natural te va place

| melissa99 a răspuns:

Vorbeste cu el si incearca sa gasesti un Subiect egal ce sau fa-i complimente ( ce fain e tricou sau ceva de genu)

| BulBuci a răspuns:

thinking Eu una nu sunt o persoana care sa faca primul pas in schimb daca vrei sa-l faci sa te observe in timp ce prietena ta si prietenul ei vor sta impreuna asa cum este si normal vorbeste cu el despre lucruri interesante care ar putea sa va placa amandurora daca vezi ca el incearca sa schimbe subiectul inseamna cal jeneaza deci SCHIMBAL happy...aranjeazate dar nu prea mult si incearca sa nu "sari" pe el :* Mult succes