Evident tipul nu da doi bani pe tine. Ce ti-a spus sunt minciuni ieftine ca sa te culci cu el, cel mai probabil. Un tip care tine la tine nu sta o saptamana fara sa vorbiti.
Faza e ca așa e stilul lui, e mai indiferent, mai special ca sa zic așa..mai special in bine, dar din păcate si in rău.a zis ca vrea o pauză si dupa sa se imice total în relație, dar nu știu ce sa cred?
Nu e nimic special in a ignora pe cineva. Cand iubesti le cineva nu stai o saptamana fara sa il cauti deloc.
Ai mai postat asta...
https://www.tpu.ro/utilizator/acjysq/intrebari/
PLus, la ce intrebari ai;) bine ti-a facut :)))
De ce? Ce-am facut sa merit asta? L-am iubit și îl iubesc cu toată ființa mea.
Baietii au discutiile lor stupide, nu ar trebui sa pui atata la suflet.
Il placi? Te place? Daca raspunsul este da atunci totul este roz, el nu se amesteca in discutiile cu prietenele tale asa ca nu te amesteca nici tu in discutiile lui.
Dar asta nu e o umilința pentru mine? Ca povestește ce face cu mine altora?
Daca el se lauda cu tine nu stiu de ce ar trebui sa fie o umilinta. Pentru ca ei sunt baieti au povestile lor, la fel cum ai si tu cu fetele.
Da, ai dreptate. Dar se laudă cu ceva inexistent. Cu ce l încălzește le el asta?
Ok,hai sa o facem curva, pentru ca s-a lăsat păcălit a de un băiat, care a știut să o joace pe degete, care i-a promis luna de pe cer si vroia de la ea era un singur lucru ...sa o traga in patul lui. Nici tu nu ai procedat corect, când a început să bată apropouri nu ti s-a parut ca e ceva in neregulă? Esti cam naivă, când vine vorba de băieți. Nu te mai lasa păcălita si nu te mai grăbi.Confrunta-l! Nu il lasa sa scape așa ușor. Dacă îl lași să scape ușor, va fi liber sa o faca si altor fete.
Știu că nu merită nimic din partea mea, dar eu îl iubesc si nu știu cum pot sa l uit. El nu mi da raspunsuri clare, ma lasă pe mine sa inteleg ce vreau...imi spune ca nu trebuie sa ma iau dupa lume, ca lumea vorbește si ca nu trebuie sa bag in seamă.
Te-ai gandit, ca el se bazează pe faptul ca-l iubesti? Si ai face orice pentru el? Esti tânără, nu e ultimul băiat de pe planeta. Eu in locul tau a-si lua atitudine.