| D0zzz a întrebat:

Am nevoie de niste sfaturi, va rog. Deci, sa incepem cu inceputul. imi doresc foarte mult sa ma duc la cursuri de street dance, am vorbit cu mama despre asta si raspunsul este negativ. A spus ca abia dupa 4 luni de zile voi putea sa ma duc la cursuri pentru ca acum am examenele. Dar NU VREAU! M-am saturat sa stau in fiecare weekend numai la calculator in timpul liber! Vreau sa invat si eu ceva nou, sa practic un sport, ca lumea normala, sa-mi fac prieteni noi etc. Abonamentul pe luna nu costa mult. Nu stiu ce sa-i mai spun. Ce sa-i zic pentru a o convinge? In niciun caz nu stau 4 luni fara sa fac sport. Si imi doresc foarte mult sa merg la asemenea cursuri, care se fac in weekend. sadsad

5 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Pari cam rasfatata din ce reiese ce ai spus.Ai asteptat atata si nu mai poti astepta 4 luni? Ciudat.

| D0zzz explică (pentru DirectDinBerceni92):

Nu sunt rasfatata. Mai bine nu ma judeca daca nu ma cunosti. Tie nu ti s-a intamplat deloc sa vrei ceva cu adevarat si sa nu poti obtine si sa astepti foarte mult? Nu e nimic ciudat in a nu vrea sa astepti asa mult pentru a obtine ceva.

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru D0zzz):

Eu de mic am invatat ca daca vreau cu adevarat ceva, nu ma las pana nu obtin. Vointa mea este foarte mare si nu ma dau batut niciodata.Parintii nu m-au ajutat asa mult,m-am ajutat singur. Daca vroiam o inghetata sau altceva faceam ceva ca sa merit banii aia, spre exemplu spalam vasele, curatam praful si multe altele.Si drept rasplata primeam niste banuti, dar mura-n gura nu am primit niciodata. Daca vrei ceva, ambitioneaza-te si vei castiga happy

| Barbiiiiie a răspuns:

Poți să ii spui ca sa te lese. In weekend si inveti si faci si dansuri. Sau daca nu spune-i ca vei invata pentru examene. si ai timp pentru toate. Funda?

| Denisabsg a răspuns:

Fa-o pe mama ta sa inteleaga cat de mult inseamna pentru tine sa faci miscare.Plus ca trebuie sa vada ca poate sa aiba incredere in tine ca nu-ti vei neglija scoala. Sper sa iti fie de foloshappy