Pari cam rasfatata din ce reiese ce ai spus.Ai asteptat atata si nu mai poti astepta 4 luni? Ciudat.
Nu sunt rasfatata. Mai bine nu ma judeca daca nu ma cunosti. Tie nu ti s-a intamplat deloc sa vrei ceva cu adevarat si sa nu poti obtine si sa astepti foarte mult? Nu e nimic ciudat in a nu vrea sa astepti asa mult pentru a obtine ceva.
Eu de mic am invatat ca daca vreau cu adevarat ceva, nu ma las pana nu obtin. Vointa mea este foarte mare si nu ma dau batut niciodata.Parintii nu m-au ajutat asa mult,m-am ajutat singur. Daca vroiam o inghetata sau altceva faceam ceva ca sa merit banii aia, spre exemplu spalam vasele, curatam praful si multe altele.Si drept rasplata primeam niste banuti, dar mura-n gura nu am primit niciodata. Daca vrei ceva, ambitioneaza-te si vei castiga
Poți să ii spui ca sa te lese. In weekend si inveti si faci si dansuri. Sau daca nu spune-i ca vei invata pentru examene. si ai timp pentru toate. Funda?
Fa-o pe mama ta sa inteleaga cat de mult inseamna pentru tine sa faci miscare.Plus ca trebuie sa vada ca poate sa aiba incredere in tine ca nu-ti vei neglija scoala. Sper sa iti fie de folos
Mutubal întreabă: