Cand ma gandesc ca te gandesti ca ma gandesc la tine, gandeste-te ca ma gandesc ca te gandesti la mine!
Inima mea este ca un templu. Intri, te rogi si daca meriti ramai. Tu nici nu ai intrat, nici nu te-ai rugat si totusi ai ramas oare de ce?
M-ai tii minte cum ma tineai de mina 6y-mi spuneai ca ma iube6ty?
Pur si simplu iube6ty.6y atit?
Undeeee te duci iubireaaaaa meaaaa? Dupa ALTAAA` viataaa meaaa! Dk cu tineee nu tineeeee. Vineee ALTUuuu` dp mine
E aiurea, nu pot spune in cuvinte…dar mi-e asa drag de tine, ia aminte! Ca doar tu, m-ai invatat cum sa iubesc `! Spune`mi. Sa te parasesc?
ti-amintesti cum priveam ploi de vara?! Eu mi le amintesc pe toate si toate raman la inima pastrate. nicidecum aruncate!
!~[Cui face bine].[mie sau tie?].[Ce e asta.relatie sau doar asa sa fie?]~!~
Tu dai culoare vietii mele si n-am nevoie de un impuls
Sa te iubesc la nesfarsit si Inc-o Zi in Plus; x
Ne vom mai revedea vreodata? Vom fi-mpreuna iar. din nou?" O! nu, nu vom fi niciodata, Caci soarta-i prea dura cu noi!
La inceput nu prea aveai incredere in mine. Si nu credeai k o sa raman langa tine... Te indoiai k o sa tina mai mult de o luna.dar cine e langa tine acum si iti spun nb?
n suflet cu mine.de mana cu ea.ai curaj sa spui k nu-ti plange inima?
Privesc nesfârşitul.
Ce aş putea face cu această cenuşă vie
Când tu nu eşti aici?
Unde sunt copertile acestei vieţi?
Care este titlul şi ce cuvinte o încheie?…
Nu vei plange pentru absenta mea, stiu,.m-ai uitat acum mult timp...sunt asa de neiportanta? Sunt chiar asa de nesimnificativa?
Asta e tot ce`ti pot da, daca vrei sa fie intrebari. formuleaza`le tu astfel sa fie intrebari sau cum altfel preferi
Sper ca te-am ajutat`!
. Acela care nu se iubeste pe sine insusi nu stapaneste nimic pe lumea asta…
. Acum cand te iubesc te rog nu spune NU doar pentru tine mai traiesc. Te rog iubeste-ma si tu!
. Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul, nu am uitat primul sarut, inca ii mai simt amprenta lui…
. Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta, sarutul tau mi-a daruit dulceata nemaintalnita, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima…
Ai grija de zambetul tau, de buzele tale, de sufletu meu… Ai grija de inima mea… Ai grija de noi si de dragostea noastra…
Ai inchis marea in ochi si soarele-n suflet, ca ma topesc de cate ori ma atingi, si ma-nfior de cate ori ma privesti, te iubesc si n-o sa renunt niciodata la tine…
Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu do-re-mi. Si iubirea incepe cu tine si cu mine
Alfabetul incepe cu litera ‘a’, numaratoarea cu ‘1', tristetea incepe cu o lacrima, bucuria cu un zambet, iar fericirea mea incepe cu tine…
Alfabetul inepe cu A… numaratoarea cu UNU… supararea cu o LACRIMA… dragostea cu tine INGERAS :X:X:X
am gasit un inamic cu numele de pupic... ti-l trimit rapid k e mic si l-am prostit... e mort dupa buzele tale daca nu te pupa moare :*:*
Am nevoie de 5 minute din viata ta: in primul sa te sarut, in al 2-lea sa-ti spun ca mi-e dor de tine, in al 3-lea cat te iubesc iar ultimele doua sa ramai cu mine…
Am plans, am suferit, am pierdut atatea, totul pentru o cauza nobila : IUBIREA dintre noi doi…
Am sa-ti spun un cuvant care doare: IUBIRE, pentru el exista remediu prin : dragoste, incredere, devotament, sinceritate, suflet, iar pentru mine acest remediu esti tu...
Ar trebui sa te denunt pentru trafic de droguri! Dar nu o fac pentru ca sunt dependenta… si as muri fara o doza zilnica din sarutarile tale!
As vrea acum sa ma trezesc cu un sarut, cu tine, sa-ti spun ca te iubesc, sa ma atingi pe mine, sa nu conteze vreun prieten ci numai tu si eu. TE IUBESC!
As vrea sa colorez padurea, Sa pot s-o fac in mii de feluri, Sa pot sa intalnesc iubirea, Ce se coboara dinspre ceruri…
As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc…
As vrea sa dorm pe parfumul trupului tau, sa ma topesc cand atingerea ta ma arde, iar sarutul meu sa soarba dulceata buzelor tale…TE IUBESC!
As vrea sa fiu o stea? o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca.
As vrea sa fiu o stea… o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca. Te iubesc, printesa mea
As vrea sa fiu zapada, sa ma topesc pe trupul tau, sa ma evapor si sa ajung in ceruri sa le spun ingerilor k si si pe pamant exista raiul!
As vrea sa-nnec mahnirea, Ce sufletu-mi apasa des, Sa las sa vina doar iubirea, Ce bantuie prin lanuri verzi…
Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger!
Barbatii iti vor spune multe, ca te iubesc si cum si cat, vor spune mai frumos ca mine, dar nu te vor iubi atat…
Ca o ploaie in desert ai aparut… Am simtit ca ma pierd intr-un sarut… M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor… M-ai facut sa te ador…
Cand ai plecat ai luat cu tine si sufletul meu… Intoarce-te!
. Cand cineva va putea scrie cu un cub de gheata pe soare inseamna ca te va iubi mai mult ca mine…
cand femeia iubeste,iarta orice, chiar si crimele; cand nu mai iubeste nu iarta nimic, nici chiar virtutiile
. Cand iti va fi bine, voi veni langa tine doar daca ma vei chema. Cand iti va fi rau voi fi langa tine indiferent de dorinta ta.
Cand iubesti esti cel mai fericit om din lume, cel mai trist lucru este sa suferi din iubire!
Cand ma gandesc la infatisarea ta de ingeras buzele mi se umezesc gandindu-ma ca ti-as putea vorbi in soapta, spunandu-ti vorbe dulci…
. Cand sinceritatea ochilor tai va parcurge aceste randuri, te rog opreste`te din tot ce te retine si gandeste-te la mine. TE IUBESC!
. Cand te crezi singur…. gandeste-te ca…. persoana iubita te urmareste la fiecare pas… :X :X :X