Nu stiu daca o sa iti dea un motiv dacă asta aștepți. Ca sa treci mai repede peste gândește-te ca nici nu contează motivul, tu ai făcut tot ce ai putut sa va înțelegi, sa îți explice și nu ai reușit.
El nu te-a respectat in de-ajuns ca sa îți spună ce se întâmpla cu el, s-a pus pe el pe primul loc cum mulți o fac.
Eu zic sa nu îl mai aștepți sa vina înapoi și sa te concentrezi pe tine, și pe lucrurile pe care ții le plac.
El se pare ca ii pierdut dacă nici măcar nu poate sa fie sincer, te lasă așa sa aștepți ca și cum nu contează.
Sincer concentreazate pe tine, găsește ceva nou sa faci, nu ai dc sa ții trista fiindcă ai făcut tot ce ai putut, împăcate cu asta.
S-a dezorientat de la virusul asta, poti sa-l lasi daca te jeneaza atitudinea lui
De la un asemenea băiat, bărbat sau ce-o fi, nu trebuie să ai aşteptări de nicio culoare. Ai suficiente motive pentru care sa accepti despărtirea si nu ai nevoie de explicatiile unuia care nu stie ce îsi doreste.
Se pare că băiatul are deja pe altcineva. S-a plictisit de relatia cu tine. Va reveni cand se va plictisi si de cealalta.
Nu cred ca vârsta mea este relevantă.
Vai dar foarte importanta te consideri sigur nu ai mai mult de 17 ani e clar.
Bine. O zi frumoasa
Un imatur, nu stie ce vrea de la viata...nu are rost sa-ti bati capul cu el. Da-i block din viata ta.
AlexEjmecheru întreabă: