| Katzemimi2000 a întrebat:

Am nevoie de o părere, chiar nu mai știu dacă exagerez eu sau situația nu e buna. Sunt împreuna cu prietenul meu de 2 ani, de un 1 locuim împreuna. Am descoperit accidental ca prietenul meu se uita la femei le Youtube care fac Haul cu lengerie intima, sau care se dezbraca, ca se uita la filme pentru adulți și la video. Si asta o face destul de regulat ori în fiecare zi ori la 2 3 zile. Cumva am facut sa para accidental ca am aflat am vorbit și si a cerut scuze a spus ca nu mai face. Eu am vazut în istoricul lui ca a continuat atunci am vorbit cu el și i-am spus ca simt ca îmi pierd încrederea în el. L-am întrebat de ce se uita a spus ca din curiozitate. Am spus ca nu e normal mai ales asa des. S-a oprit 2 zile. Si am intrat iarasi si am fazut ca a întrat le TikTok eu nu știu ca are și nici nu a spus, a ascuns atunci eu l-am prins de fata cu el. Am văzut ca și-a făcut un cont propiu si cq urmarea binenteles numai femei care pozau provocator. Si la recomandări tot din astea. Nu stiu ce sa mai cred. E asa obsedat. Si nu renunță. Iar eu am vorbit cu el i- am explicat ca îmi face rau. Dar nu s-a schimbat nimic. Nu stiu ce înseamnă lucrurile astea. Un sfat va rog.

32 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns (pentru 95AnastasyaNastyaSya0997):

Chiar,Cum ar fi sa ma gandesc ca bărbatul meu e cu mine pentru ca nu are bani să le **** pe altele? M-as simti minunat.

| Musca88 a răspuns:

Da ce are frt daca se masturbeaza, toti fac asa, crezi ca nu ramane suc de barbati si pentru tine?