| CarminaI a întrebat:

am nevoie de o parere!
Deci, am cunoscut un baiat printr-o prietena buna. Am iesit toti de vreo 2 ori, dupa care ne tot dadeam likeuri pe facebook. Acum 3 zile a fost ziua acelei prietene si l-am sunat pentru a merge la ea acasa sa-i facem o surpriza. Cat am fost la ea, am vorbit si am glumit. Dupa cateva ore, o prietena mi-a spus ca el ma considera o fata frumoasa. Seara am fost in club, el se tot dadea la mine, eram amandoi putin beti si ne-am sarutat. Atunci i-am spus ca e gresit ce facem, ca suntem beti si ca maine o sa regret tot, iar el mi-a spus ca nu stiu ce va fi maine. Cand a fost sa plecam, m-a condus la taxi si apoi m-a sunat sa vada cum am ajuns. Nu am mai vorbit de atunci, prietenei mele i-a spus a doua zi ca eram amandoi beti si atat ( asta mi-a spus ea mie, nu stiu daca doar atat a spus, ce-i drept ea a incercat sa mai scoata cate ceva de la mine, insa nu am recunoscut ca il plac ). Nu stiu ce sa fac, ce sa cred.tin sa mentionez ca el mai tine la fosta prietena.

8 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!
Ti-a şi spus băiatul că nu ştie ce va fi a doua zi.
Este clar că nu ai însemnat nimic pentru el. Dacă i-ar fi păsat te-ar fi căutat până acum. Nu-ţi mai pierde timpul cu persoane cărora nu le eşti prioritară.
O zi bună!

| CarminaI explică (pentru KeepCalmThinkDiffrent):

Indraznesc sa te contrazic, de fapt eu am negat toata seara si inca neg prietenei mele ca imi place de el si am spus ca nu e nimic intre noi si ca s-a intamplat la betie. El a spus ca nu stiu eu ce va fi maine, nu ca nu stie el. Cred ca ma simpatizeaza, dar faptul ca eu sunt total indiferenta il face sa dea inapoi

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns (pentru CarminaI):

Eu încercam să-ţi deschid ochii, dar dacă tu eşti grăbită să mă contrazici, atunci poţi visa în continuare.
O zi frumoasă!

| Miley a răspuns:

Daca tine la fosta prietena e cam greu dar tot il poti cuceri in timp asa ca incearca sa vorbesti mai mult cu el si incearca sa ii spui si prietenei tale poate te poate ajuta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tine legatura cu el, insa nu te arata prea "topita" dupa el.
Daca este interesat, te va cautahappy.

| CarminaI explică (pentru anonim_4396):

Nu ar fi trebuit sa ma caute pana acum?

| anonim_4396 a răspuns (pentru CarminaI):

Poate asteapta sa-l cauti tu, dar nu face asta!
Tu mergi mai departe.
E posibil ca pentru el sa fi fost doar o distractie si atat.
Cum am mai spus, daca e interesat, te va cauta.big grin

| varcolaccc a răspuns:

Daca mai tine la fosta de ce o arde cu altele, pare cam neserios.