| Kitty21Regrette a întrebat:

Am nevoie de o parere, defapt de mai multe. Sunt cu un tip de 3 luni. Nu stiu cum sa scriu sa nu sune urat asa ca am sa o spun direct nu vrea sa faca sex cu mine. Am dormit de multe ori impreuna, am avut 2 tentative, era pe punctul de penetrare si mi a spus ca nu poate. Scuzele lui sunt urmatoarele : mi a spus ca ma vede ca pe o sora, ca eu nu sunt genul care doar sa faca sex simte ca ar trebui sa se ataseze mai intai, il inhib, ii este rusine de mine, sunt prea desteapta pt el, sunt prea dominanta, nu il atrag. Dupa alte discutii mi a spus ca il atrag si a spus o doar asa sa vada cum reactionez...Mentionez ca doar m am dezbracat nu l am stimulat in niciun fel, gen oral, fara preludiu.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Cauta-ti un barbat, viril, potent, care sa "rupa" patul cu tine. Succes.

9 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca el nu vrea sex cu tine, inseamna ca tine prea mult la tine si nu vrea sa-ti pateze onoarea de fata virgina.

| Rakanishuu a răspuns:

Http://www.urbandictionary.com/define.php?term=demisexual
Daca il placi si vrei neaparat s-o faci cu el, fa-l si pe el sa te placa. Daca nu, gaseste pe altcineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu, incepe prin a te purta cu el in pat altfel fata de cum te porti in restul timpului. Inhibarea lui vine de la modul in care te percepe in restul timpului si proiecteaza asta si in dormitor. Asta inseamna ca ar fi cazul sa-i arati ca in dormitor sta altfel treaba si ca relatia e definita de alti termeni. Preia controlul, joaca-te cu el, linge-l, musca-l, trage-l de par. Cu cat te va vedea pe tine mai relaxata si jucausa cu atat ii va fi si lui mai usor sa-si intre in rol si sa te perceapa ca pe o femeie si nu ca pe o sora sau o parte dominanta. Preia initiativa si adu-l pe drumul cel bun tongue

Desigur, poate tipul e mai moale si atunci problemele tale sunt de alta natura. Dar, pana la urma, daca va intelegeti si va iubiti va veti da, in timp, unul dupa celalalt si veti ajunge sa va satisfaceti poftele. Daca nu, mai are balta peste.

| e1xtz a răspuns:

Nu stiu ce calitati ai vazut la el, probabil are de ai ajuns in pat cu el si iti doresti o realtie...dar un barbat integru, inteligent, capabil, nu are cum sa aiba un asemenea comportament.

| manuel72 a răspuns:

Am inteles ca esti cu el de 3 luni, dar nu am inteles la ce anume ti-ar trebui un asemenea tip. Faceti o terapie impreuna pentru a resuscita"mortul"? Daca nu il atragi, nu cumva e gay? A mai avut alte prietene? Stii ceva despre el?

| dym a răspuns:

Pentru ca acel băiat nu vrea sa pacatuiasca și sexul este păcat

| dym a răspuns:

Poate o solutie ar fi ca nu esti genul lui de nu este atras de tine

| Kitty21Regrette explică:

A mai avut prietene, chiar si o relatie de 2 ani. Probleme de potenta nu are. Nu are ce onoare sa pateze deoarece nu mai sunt virgina. Mentionez ca am 22 de ani si am avut o relatie de 5 ani, el are 20...gay sigur nu este. happy

| jass13 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa clarifici situatia pentru ca daca el nu vrea nu il poti convinge.