Dupa cum vezi, vrea sa va expuneti sa daca care-i mai valoros!
Oricum, nu pare sa dea doi bani pe relatia cu tine, dar cu siguranta vrea sa impresioneze alte fete, ca sa-si creasca valoarea.
Valoare? E cumva manelist?
Spune-i sa se maturizeze, asta nu e iubire.
Dupa cum vezi nu te respecta. Daca te-ar iubii cum spui tu atunci el te-ar vrea doar pentru el. Zic sa fii mai sincera si sa-i spui in fata ceea ce nu iti convine si daca nu se schimba...mai sunt si altii care iti promit marea cu sarea.
Oribil, de neimaginat, altii saracii sufera ca nu pot fi impreuna din probleme si necazuri reale, iar voua vi s-a urat cu binele.
Probabil lui i se pare ca te cam neglijezi. Vrea sa fie mandru cu tine langa el.Sa te aranjezi.Asta nu e neaparat un lucru rau doar ca daca te-ar fi iubit nu te-ar fi vazut asa(mai ales dupa doar 2 luni).Eu asta cred
Asta e o porcărie, am avut relații și nu m-am gândit niciodată că dacă te vor băieții ești mai specială ca sa nu folosesc cuvântul de manelist cocalar "valoare", eu eram și gelos și nu mi-aș fi dorit să aflu că au pus alții ochii pe iubita mea eu zic sa nu faci nimic, pur și simplu nu lua în seamă, e o prostie ce a spus, probabil are niste gânduri cam tâmpite băiatul și îți recomand să fii mai atentă la cum se comportă.
beausingurlamasamea întreabă: