Disperata, de ce?
Stres de ce?
Spui ca sunteti logoditi... deci este ceva foarte nromal si sanatos sa ramai gravida mai ales cand sunteti logoditi sau casatoriti, toata lumea stie ca va veti casatorii si se astepata la o posibila sarcina.
Ai facut cea mai mare greseala din viata ta cu pastila aia, ca acum vei avea enorm de multe efecte negative de a bomba hormonala pe care ai inghiti-o.
Posibil sa fii si alergica la pilula aia, ca sa reactie nu am auzit pana acum.
Mulțumesc mult pentru răspuns!
Nu ne dorim sa concepem un copil momentan. Nu vreau sa enumăr motivele pentru ca sunt strict personale, dar sunt bineintemeiate. Nu cred ca ar trebui sa fiu judecată pentru asta…fiecare cuplu ar trebui sa fie liber sa aleagă momentul in care își doresc un copil.
Nu pot sa inteleg cum poti sa fii atat de stresata si disperata ca ai putea fi gravida, in situatia in care esti tu, adica logodita unde toata lumea, inclusiv cei logoditi se asteapta la posibilitatea de a avea un copilas cu foarte mare bucurie, fiindca face parte din viitorul lor fericit.
Tu te comporti taman pe dos, de parca urasti sa ai copii, esti disperata sa nu afle mama... si asta ar face sens daca ai avea 13-14 ani si esti gravida...
Nici macar nu ai fost interesata sa citesti ce efecte negative are bomba hormonala pe care ti-ai introdus-o in corp... si ceea ce experimentezi aici sunt parte din aceste efecte negative.
Un lucru trebuie sa stii, o a doua pastila de a doua zi nu mai este indicata sa o iei in viata asta, ca declnaseaza chisturi, tumori si chiar cancere.
Nici eu nu pot sa înțeleg de ce va este atât de greu sa acceptați ca exista un cuplu care NU își dorește sa aibă un copil MOMENTAN! Nu urăsc copiii, nici nu ma ascund de cineva. Am o vârsta si nu este cazul de așa ceva. Pur si simplu ma confrunt cu unele probleme pentru care nu pot sa imi asum niște riscuri. Poate nu realizați, dar exista anumite afecțiuni sau tratamente care ar putea influenta negativ o posibila sarcina. V-ați gândit măcar o secunda ca ar putea fi la fel și in cazul meu? Nu! Este mult mai ușor sa aruncam vorbe aiurea.
Iar depre aceasta bomba hormonală va asigur ca m-am documentat. Știu ce implica, știu ce efecte poate avea asupra organismului. V-as recomanda sa mai citiți puțin și dvs. Un singur lucru as mai avea de adăugat, la care v-as ruga sa va gândiți puțin. Dacă este chiar atât de periculoasa, dacă da cancere si toate bolile pământului, oare de ce se da la liber in farmacii? Logic, are efecte adverse la fel ca oricare alt medicament. Și, de acord, nu trebuie sa se facă abuz. Este strict pentru situații de urgență. Asta nu înseamnă ca ma apuc sa o iau ca pe paracetamol.
Am cerut o părere pentru ca m-am gândit ca a mai fost cineva in situația mea. Dacă nu imi înțelegeți alegerile, va rog sa treceti mai departe. Chiar nu este nevoie sa ma puneți la zid pentru ceva pentru care nu aveți dreptul.
Nu-mi este greu sa accept ideea unei sarcini cand esti in prag de maritis, fiindca aparitia unui copilas este o mare bucurie pentru doi oameni care se iubesc, numai la tine a aparut teroare si stres pentru ca de fapt nu sunteti logoditi si probabil sunteti minori.
In ce priveste bomba hormonala, daca citesti studiile medicale americane vei vedea cum spun, ca pot da in cancere, ori formeaza tumori si incep cu dereglari hormonale majore. Se trage un semnal de alarma, dar evident ca nu se poate face cunoscut pe scara larga cat sunt de periculoase pentru ca nu s-ar mai vinde iar oamenii nu s-ar mai imbolnavii, ceea ce industria farmaceutica ar piede masiv.
Esti mult prea mica sa intelegi aceste lucruri, care devin reale si se cunsoc la alt nivel si unii medici chiar confirma acest lucru.
Tdaca tu ai fii citit despre efectele negative ale acestei pastle, azi nu mai veneai aici s ane interbi pe noi de ce ai dereglari, cand prospectul pastilolor scrie ca vor fi efecte secundare cu modificari ale ciclului si ovulatiei pe o perioada de 6-12 luni.
Ia de invata din greseli si nu le mai repeta, ca vei suferii cum nu-ti imaginezi!
Nu inteleg de unde atata grija pe voi,sunteti "luati", e logodnicul tau,viitorul sot in curand, deci ce va faceti griji in privinta asta? Daca a folosit prezervativ si s-a spart si apoi a scos penisul,afirmand ca este prezervativul gol, e limpede si clar ca sperma si-a facut drum catre ovul,deci in concluzie posibil sa deveniti parinti,cel mai probabil,in alta ordine de idei,daca ai luat pilula de a doua zii, e posibil sa scapati de sarcina,insa cel mai bine o sa vedeti care e situatia in clar cand iti va intarzia menstruatia lunara, daca iti vine cum stiai, ai scapat, daca nu mai vine, sa va pregatiti si de un botez dupa nunta. O alta chestie ce o aduc in discutie este ca daca el ca barbat avea acea temere, o scotea inca de cand simtea ca ii vine sa spermeze si ati fi observat amundoi ca acel prezervativ se umple de sperma si incepe sa curga din el, drept urmare intelegand a fii spart, dar cum el e un "las" in adevaratul sens al cuvantului, merge pe rpsteala, ca a "scos-o la timp".ce vrajeala ieftina..ca sa scape. Recomandat este sa faceti un test de sarcina, sa consultati un medic, un ginecolog si sa vedeti ce si cum.dar un test de sarcina ar spune lucrurilor pe nume. Evitati a se folosi pastile de genu deoarece reduc feritilitatea la femei si te vei trezii la un moment dat ca nu mai poti ramane gravida. Iar el sa invete sa o scoata la timp, iar de mai cumpara prezervative sa urmareasca data de expirare s-au cand a fost produs. Durerile de burta si de spate sunt simptome clare a unei posibile sarcine, nici de cum simptome adverse ale pastilei.
In primul rând, la fel cum am raspuns și mai sus, nu cred ca ar trebui ca altcineva sa ne indice momentul in care sa concepem un copil. Avem motivele noastre pentru care momentan nu ne dorim.
In al doilea rând, poate nu m-am exprimat corect in ceea ce privește prezervativul cu pricina. In momentul in care a ecajulat, a făcut-o afara. Cu toate astea imi e teama ca ar fi putut scapa vreo picătura și înăuntru. Sau poate lichidul seminal a conținut și spermatozoizi, pentru ca știu ca este posibil.
In al treilea rând, de unde ai dedus ca este un las sau ca a cumpărat prezervative vechi? Eu nu am menționat așa ceva. Pur si simplu s-a întâmplat. Cât despre aceasta pastila, nici nu se pune problema ca as lua-o regulat. Este prima data când o fac, iar asta nu reduce fertilitatea. Intr-adevăr, la administrarea in repetate rânduri cu siguranța ar fi posibil afecteze in vreun fel. Durerile pe care le am sunt trecute ca efect advers inclusiv pe prospect, dar am scris despre asta in speranța ca mai exista cineva care s-a confruntat cu așa ceva si imi poate confirma dacă este de la ele.
In orice caz, mulțumesc pentru raspuns!
Bună,
Din păcate, niciunul dintre noi nu-ți poate răspunde concret la întrebare pentru că nu am fost acolo să vedem dacă chiar a terminat sau nu în tine.
Recomandarea mea este să aștepți 21 de zile pana poți face un test de sarcină corect.