Cand mai puneti intrebari din astea, mai spuneti si voi si cati ani aveti, si si baiatul, ca altfel, va abureste o cucoana de aici de nu va vedeti, si va mirati apoi de ce nu va e bine!
Grupurile de varsta sunt diferite, ca si gradul de experienta pe care il aveti!
In prima mea tinerete si eu am intalnit o fata cu buce cu gust de cirese, superbe, dar am ajuns sa stiu asta, pentru ca am insistat, si am vorbit mult cu ea, si i-am adus multe argumente, etc. Plus ca facusem volei si baschet, aveam 1, 87 inaltime, brunet, simpatic, placeam fetelor si pentru ca nu fumam, eram citit si finut, deci iti dai seama.
Orice flirt ajuta la maturizare si evolutie erotica, ce pierzi daca te saruti cu el si vezi ce se intampla mai departe?!
Success!
Daca el incearca sa te cucereasca si tu esti indiferenta inseaman ca nu te atrage si nu-ti pasa, cel putin asa reiese din toata pasivitatea ta de la intalnirile cu el.
In cazul asta, te saftuiesc sa mai astepti, pana intalnesti baiatul care sa-ti dezglege gurita si inima.
In dragoste, nu-i este de ajuns ca doar unul sa fie indragostit, degeaba el s-a indragostit de tine, daca el iti este indiferent tie!
Esti confuza, nici tu nu stii ce vrei, nici tu nu stii ce sa faci.
Incerci sa faci pe indiferenta, dar parca nu ai vrea, ai vrea sa profiti de oportunitate, si tot asa.
Mare atentie in ce joc te bagi, esti totusi "mica" si tind sa cred ca nici tu nu stii ce simti pentru acel baiat.
Nu pot sa-ti spun, fa aia, sau fa cealalta, trebuie doar sa te gandesti bine daca intrii in jocul lui.
Sincer esti cam ciudata si super confuza. Ba il vrei, ba nu il vrei, ba astepti mesaj de la el, ba il refuzi cand se apropie de tine. Eu inteleg ca esti fata si vrei sa te lasi greu, dar daca mai procedezi asa, pana la urma acel baiat va renunta la tine. Daca vrei cu adevarat sa fii cu el si consideri ca e un baiat care merita, atunci fii tu cea care ii da un semn, eventual poti sa iti ceri scuze ca te-ai comportat asa cu el si stabiliti o intalnire.
Adica na, abia il cunoasteam, nu puteam sa ma combin asa dupa 2, 3 zile cu el.Plus ca eu ii mai scriam uneori si el imi dadea seen
beausingurlamasamea întreabă: