Nu toti oamenii cu care faci schimb de priviri sunt singuri.
Tu ti-ai facut,, datoria'', i-ai dat unda verde sa te abordeze, de acolo e responsabilitatea lui.
Nu exista,, trebuie'', cel mai frumos este sa fii abordata de un barbat, daca iti doreai il puteai aborda si tu. Am fost abordata la viata mea dar am si abordat, in contextul in care nu imi doream ceva serios. Nu te gandi ca o dai in penibil sau ca se termina lumea daca esti refuzata, nu toti oamenii sunt singuri, unora le place joaca, flirtul, dar fara sa treaca la fapte. Cand vrei ceva de la un barbat, actionezi.
Insa, daca acesta si-ar fi dorit, te-ar fi abordat.
Nici un baiat nu te va aborda cand esti in compania altcuiva, indiferent ca esti cu o fata, baiat, mama sau bunica.
Poate omul era doar la o cafea fără alte intenții. Poate plozii și nevasta-l așteptau acasă și e firesc să nu reacționeză
Sa nu ai regrete, pe viitor mergi la el, sau pune pe prietena ta sa mearga daca tie iti este rusine si sal intrebe.
Nu vad nimic rusinos, sau penibil sa intrebi. Odata ce el s-a uitat si tu crezi ca tea placut, puteai sa mergi dupa el cand a plecat, sau daca plecai tu inainte, treceai pe la masa lui si il intrebai daca are iubita.
Eram odata la un restaurant chinezesc la lunch la o masa erau 2 femei, una alba si alta neagra mincau. la o masa in spatele lor era un tip, inalt aratos, atragator, maninca si el acolo, tipa alba a pus ochii pe el
Dar ca si tine, ii era rusine sa se duca la masa lui si sa-i spuna ceva, ori sa il intrebe.
Eu eram asa lateral si urmaream sa vad ce se intimpla.La un mom dat tipul se ridica si pleaca, terminase de mincat, o vad pe negresa ca se insira dupa el sil prinde din urma la usa si zice, uite eu is cu prietena la masa aia, te place, vrea sa vorbeasca cu tine.
Bine eu zic asa din gesturile ce le facea negresa, ca nu auzeam ce vorbeau. Apoi ala a plecat, i-a spus ceva si dus o fost.Negrasa vine inapoi si i-a spus ca el are iubita, asta am auzit ca eram aproape de masa lor.
Deci nu-i nimic penibil sa faci tu primul pas. Daca ala sa mai si uitat la tine, ati schimbat priviri, poate e timid si n-are curaj sa te abordeze, asa ca poti tu sa o faci, ori bagati prietena la inaintare, pentru ca atunci cand nu-i pentru tine, te bagi fara rusine.
Omu putea sa fie timid, ori sa aiba iubita, iar de uitat sa uita ca tot omu, se uita si cei casatoriti cand vad ceva frumos, ori este atras de cineva.
Daca ceea ce ai povestit s-a intamplat in secolul trecut, atunci "ti-ai facut datoria" cum spune raspunsul cu funda.
Trebuia sa ii spui daca vroiai neaparat, uite acum ai ramas cu regretul, macar asa stiai daca te place sau nu.
Poate nu era interesat, si la mine se holbeaza femei, mie mi se pare penibil ca daca le abordez se pierd si nu mai zic nimic, mai bine le las dreacu in pace ca sunteti ciudate rau.
" Sunt stângace in relatiile cu barbatii "
Ce relatii? tu ai iesit la agatat!
Data viitoare!
Invata sa scrii corect gramatical înainte sa jignești oamenii nejustificat
Ti-a atras atentia un barbat doar pentru ca este atractiv. Dar tu nu esti atat de atractiva, ca altfel ala daca nu avea relatie, se baga si el in seama cu tine. Când mai intrii in călduri incearca sa iti faci o relatie cu un barbat de nivelul tau. Aia dupa care tu esti disperata, se simt atrasi doar de femei conventional atractive. Nu spun ca esti urâta, practic este aproape imposibil sa fii urâta ca si femeie, spun doar sa iti mai cobori din standarde si iti garantez ca iti vei gasi un iubit.
Cum sa îl abordezi tu? Bărbatului ii revine atributia asta. Tu nici nu era nevoie sa faci schimb de priviri cu el Când cineva te place mult vine el la tine, ca femeie e rușinos. Parerea mea!
Ne-am găsit
Nu ai fi dat-o în penibil dacă inițiai o conversație… poate era și el timid ca și tine.
Sigur ca putea sa fie doar un schimb de priviri și atât, poate are iubită și nu îl interesa.
Dar asta aflai după ce vorbeați.
George0197 întreabă: