Doamne, un baiat nu cauta numai,, fete bune la pat ", iar tu acum dansezi dupa cum canta el? daca chiar te place si tine la tine te accepta asa cum esti buna sau nu la pat. Daca i trebuie,, elasticitate" spune-i ca daca gaseste pe centura sau. Ma intelegi tu . Tu esti o fata normala nu experta in sex.
E udăăă ploaie, el așteaptă ca fata să se îndoaie!
E un ratat și jumătate, treaba cu încordatul n-are legătură! Halal bărbat!
Lasă-l acolo de unde l-ai luat.
Sincer eu cred ca nu prea te iubeste iubitul meu nu mi-a spus niciodata asa ceva si nu sunt experta in sex noi ne facem fericiti unul pe altul trebuie sa inteleaga si elca orice fata asa este la inceput nu poate sa fie din prima o super experta in sex sincer mi imi pare ca doar asta il intereseaza la tine sexul ii place sa faca sex cu tine si atat un baiat care iubeste o fata nu ii spune asa ceva din contro o ajuta sa treaca peste perioada de incordare dar ma rog voi stiti sper ca te-am ajutat
Um baietii cauta fete bune la pat...ei na.Eu nu stiu ce sa zic daca sta cu tine doar ca baietii cauta asa ceva.Si daca nu esti elastica nu mai sta cu tine sau cum? In fine sa trecem la intrebarea ta ^^Poate el se referea ca esti prea incordata sti? Sa nu murdaresti cearsaful, sa nu tipi, nu iti place o parte a corpului tau si te gandesti ce crede etc. Daca vorbea la propriu cauta ceva sport pentru asa ceva.
Vrea doar sex de la tine, tot ce ar fi mai bine e sa te desparti de el. Eu asta iti sugerez pentru ca doar asta vrea de la tine, sunt sigura ca daca te lasa gravida te paraseste.