| sufletsell a întrebat:

Buna :*
Am nevoie de putin ajutor/sfaturii!
Deci problema este ca... sunt varza la sarut. Am incercat de doua ori prima data a fost oribil iar a2 oara a fost mai binisor. Dar nu stiu cu sa-mi misc si buzele in dimp ce ma sarut!
P.S : dau funda! :*

5 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Ce poate fi greu în a-ți mișca buzele? Ia-o ușor, nimeni n-a crescut învățat și pentru asta te vei obișnui pe parcurs. Nu e nimic greu.

| w0nderboy a răspuns:

Enigma tuturor adolescenţilor de azi,
Nu ştiu să sărut.

Bă, nu e nimic de ştiut in arta sărutului, totul vine de la sine, trebuie doar să savurezi momentul şi să nu faci bale la gură să îţi înneci partenerul/a.

| mada0000000000 a răspuns:

Hmmm incetu cu incetu o sa inveti sa saruti..pasional..sau cum crezi tu ca iti va place cel mai mult, problema la tine este ca te gandesti pre mult la chestiia asta cand o faci, trebuie sa lasi ca totul sa vina de la sine si vei vedea ca vei reusii! BAFTA :*

| pinguinblond a răspuns:

Nu trebuie să te gândești la asta. când o să găsești o persoană de care să fii atrasă, o să vină totul de la sine și o să îți dai seama că "te pricepi". poate nu ai încercat prima dată cu persoana potrivită, sau ai fost prea concentrată pe faptul că nu știi cum să o faci încât nu ai mai făcut nimic sau ai făcut ceva "greșit". încearcă cu mai multe persoane, și o să înveți până la urmă. sau poate băiatul a fost de vină, nu tu. :*

| ilinca2t a răspuns:

Nu trebuie sa stii, trebuie sa simti.