| Anonimathaa a întrebat:

Bună! Am nevoie de puțin ajutor, sunt destul de îngrijorată, luna trecuta (aprilie) nu mi-a venit menstruația, nici pana in prezent, vinerea si sâmbăta trecută mi-am făcut 4 teste si au ieșit negative, ar trebui sa mai aștept pana sa fac alte teste sau?
Precizez ca am 20 de ani.

Răspuns Câştigător
| XxBlueRosexX a răspuns:

Testul se face cam la 2 saptamani dupa contactul sexual atunci iese rezutatul, dar daca nu esti sigura mai asteapta cateva zile sau mergi la un control ginecologic sa iti faca o ecografie acolo se vede tot..numai bine

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Un test corect de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala!
Orice test facut inainte de 21 de zile este eronat si inutil.

| Mayhem666 a răspuns:

Mai fa un test.

P.S. Dar pana la urma ti-a venit? Gen, luna asta?

| Anonimathaa explică (pentru Mayhem666):

Se pare ca da... Înseamnă ca nu mai este nicio șansă sa fiu însărcinată, din păcate

| Goete a răspuns:

Si la 20 de ani faci sex neprotejat si 4 teste fara sa le citesti prospectul ca sa stii.cum.se utilizeaza?
Luna trecuta era cu 2 zile inainte de a scrie si esential nu e ca ai 20 de ani, mai important e ca esti Fata. Si mai ales, cand te-au *** si fupa cat timp ai facut testele. Cand trebuia sa iti vina menstruatia, etc. Ai 20 de ani... si parca ai avea 2

| andreea878 a răspuns:

Poti sa ai menstruatia intarziata si de la stres sau efort fizic, poate fi si o sarcina in cel mai rau caz