Ti-a prezentat cercul lui de prieteni? Si fosta a fost asa, pana ce i-am prezentat cercul meu de prieteni, si a început sa fie mai sociabila. Si chiar cred ca ii iubea din toata inima pe toti prietenii mei. Ieseam cu totii si era super ok.
Ai 21 e ani si inca mai crezi in minciunelele clasice spuse de pustani. Tupeul se formeaza in timp, ca si personalitatea.
Parerea mea este ca ai doua variante clare:
1. Ori lucrezi singura la tine, si o sa dureze ani, rata de succes s-ar putea sa fie redusa pana la prima mare suferinta.
2. Te duci la un psiholog si ceri un plan de "redresare" a stimei fata de tine si a increderii in tine.
Păi aşa fac şi eu cu majoritatea crede-mă. De ce să mă chinui şi să le prezint argumente şi opinii între timp ce ei nu bagă nimic în cap. Ori cât le-aş explica înţeleg ce vor ei aşa că-i las să vorbească singuri (mă amuză chestia asta ).
Nu te pune cu prostul ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta
Nu te pune cu prostul ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta
Nu te pune cu prostul că te coboară la nivelul lui şi te bate cu experienţă.
Daca ai doar 21 de ani nu mi se pare anormal sa fii retinuta. Esti constienta ca ai inca multe de invatat si te temi sa nu dai cu bata in balta. Nu poti forta un astfel de proces, nu poti deveni tupeista peste noapte. E curios cum prietenul tau de 30 de ani nu intelege asta.
Incearca sa-ti cresti siguranta, respectul de sine
Sunt multe tehnici, gasesti pe net.
Pe la 20 de ani eram si eu cum zici tu, timid retras, preferam sa tac si sa ascult pe altii
Dupa care m-am apucat de sala, arte martiale, inot si am trecut peste
Acuma domin discutiile, nu mai am probleme, au ramas doar cateva urme din ceea ce eram
Inteligenta te va ajuta mult, sa domini si sa manipulezi discutiile
Succes
Ps va dura un pic