Eu zic sa il parasesti, deoarece mie nu mi-ar placea sa isi bata cineva joc de mine!
Poate nu vrea ca varul lui sa afle ca el este impreuna cu o fata cu 4 ani mai mica ca si el si prin asta nu spun ca diferenta de varsta e prea mare doar mi-am dat si eu cu parerea
Nu-si bate joc. Ce baiat adolescent recunoaste ca s-a indragostit!? A vrut sa fie si el macho in fata varului lui.
Moama ce copil esti. Un baiat cand vb cu un alt baiat despre o fata este logic ca nu o sa isi recunoasca slabiciunile, ba chiar de multe ori o sa spuna tampenii ca nu prea ii place de ea, ca e urata ca musca etc - orice sa il faca pe ala sa nu incerce in ruptul capului sa se dea la ea. Daca iti place de el, ar trebui sa ai incredere in ce iti spune tie, nu ce spune el altora despre tine . Uneori poate sa incerce sa iti strice reputatia special sa se asigure ca nu il parasesti pentru ca stie ca nu poate traii fara tine. Cand vb cu un baiat trebuie sa privesti in sufletul lui ca sa ii poti deslusi motivul actiunii sale.
Intreaba-l direct, insa baietii sunt un pic orgoliosi si intre ei le e jena sa marturiseasca sentimentele cele mai intime asa ca spun numai balarii...Stai linistita si daca ce spune el te convinge atunci asta conteaza. Poate ca el e doar realist si nici nu stie ce inseamna sa te indragostesti cu adevarat, insa te iubeste in felul lui. Cel mai simplu este sa aveti o discutie serioasa pe tema asta si tu sa nu te mai uti NICIODATA la conversatiile lui cu altii (mai ales daca nu stie ca ai aflat parola sa). Ori ai incredere in el ori nu.
Indragostit e mult spus omfg. Nu ajungi sa iubesti pe cineva in primele luni (2-3), doar pentru simplul fapt ca sunteti impreuna. Cu timpul o sa-ti si spuna ca te iubeste, nu-l parasi. Daca ti-a spus ca tine la tine, nu te-a mintit sa stii.
Lui doar ii era jena de varul lui ca iubeste o fata cu 4 ani mai mica. Ai incredere in el.eu spun ca te iubeste.bafta.
Anonima17191 întreabă: