Hei!
Este simplu, el te considera ca o prietena buna, o sora la care poate apela, de la care are nevoie de sfaturi.Eu sincer te sfatuiesc sa il ajuti in ce mod poti, da-i sfaturi, consoleaza-l pentru ca el pare ca vrea sa deveniti prieteni buni, gen bff .E simpatica situatia si daca nu ii porti prea multa ranchiune ajuta-l.
Succes!
Poate ii pare rau ca a gresit cand te-a inselat si te vrea inapoi.Sa te inpaci cu el in nici un caza ce vei suferi iar daca te-a inselat e ceva de neiertat. Daca vrei sa il ajuti cand il vezi ca sufera il ajuti ca pe un prieten. Cred ca ar trebui sa iti cauti un al iubit si sa il uiti unu care sa te merite si sa nu suferi si cu el poti ramane in relati bune dar prieteni si atat. Asta e parerea mea. Mult succes.
Poate de considera persoana care il cunoaste ff bine si are incredere in tine, sau poate iti spune chetiile astea pentru a te zapaci si sa iti dai seama ca el sufera si cu aceasta ocazie vrea sa se apropie de tine. dupa atata timp poti sa il asculti insa ai grija te-a inselat si cam merita ce i s-a intamplat... :*
AndrewTate7789 întreabă: