anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de sfatul vostru.Am 21 de ani, si acum cateva luni am fost cu un baiat, ne-am despartit dintr-un motiv banal, de comun acord.Am ramas amici si iesim din cand in cand, ne intelegem foarte bine, e un baiat foarte dragut si cu mult bun simt, nu stiu el ce simte dar mie imi place mult de el si mi-as dori sa ne impacam.Nu stiu cum sa ii transmit ca vreau asta, fara sa o dau in bara.Adica nu as vrea sub nivi o forma sa stric prietenia asta. Voi ce ma sfatuiti? Multumesc anticipat

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmm...incearca sa ajungi la un moment mai "intim" pe tema asta si spune-i exact la fel cum neai spus si noua big grin
(eventual poti incerca sa te preface ca ai baga niste vrajeala unui baiat de care nu tiar pasa. daca iti vine mai usor, sper ca intelegi la ce am vrut sa ma refer )

. Oricum pot sa-ti spun 2 lucruri clare daca el are sentimente pentru tine prietenia nu o sa se destrame si daca ii spui nu ai nimic de pierdut.

| Crisu a răspuns:

Nu vrei sa strici prietenia, dar cu toate astea vrei sa fiti impreuna.Hm! Esti constienta ca atunci cand se va sfarsi, nu veti mai fi la fel nu? Poate ca ar trebui sa fii directa.Sa-i spui ca ai analizat situatia, si ceea ce simti tu.Nu o vei de in bara, mai ales daca spui ca are si bun simt.

| SteffishoOr a răspuns:

Pey depinde si motivul pentru care v-ati despartit. daca el are pe cineva acum. e destul de complicat dar la un momentdat va trebui sa fii sincera. mult noroc>big grin