Sa stii ca relatiile astea sunt fara viitor, daca el zice ca nu se mai intelege cu sotia sau ce se cearta des cu ea poate o fi adevarat dar poate o zice numai asa sa stai cu el, sa aiba companie cat sotia e plecata, ti-a zis ca ii esti draga si ca se simte bine cu tine si de aici ar trebui sa intelegi ca pentru el esti doar o distractie pe gustul lui, sfatul meu e sa nu mergi mai departe ca nu se merita
Barbat sau femeie, avem nevoie de pereche, si asta sa fie langa noi, nu in Honolulu. Deocamdata, tu esti "sotia de compromis", si fara acte doar asta vei fi toata viata. Cand sotia lui adevarata va veni acasa, si daca se vor culca iarasi impreuna, vei vedea cum toate certurile si diferendele dintre ei se imprastie ca ceata, si cum vor fi ca doi porumbei, si cum tu vei ramane cu ochii in soare. Pana cand alt barbat, cu nevasta dusa peste hotare...
Nu are rost sa continui. Daca vrei sa fii cineva in viata, incearca si fii sotie in si prin lege - a cuiva care nu este legat de alta. Altfel te desconsideri pe tine si iti bati joc de celelalte sotii.
Nu am intentionat si sper ca nu te-am ofensat prin nimic ce am scris, si sa iei totul ca pe un sfat prietenesc. Nimeni nu trebuie sa se bage in ciorba altuia, si tu clar ca nu ai ce cauta in ciorba lui.
Se foloseste de tine.Te vede doar ca pe un obiect sexual.In lipsa sotiei.Asa ca da-i papucii.
Această relaţie nu are nici un viitor, el te consideră pur şi simplu amanta lui, adică fata pe care o cheamă când are chef de afecţiune şi nevasta lui nu e acolo sa i-o ofere. Un gest foarte urât! Pot spune de pe acum că mi-e pur şi simplu scârba de el pentru asta. Dacă tu nu vrei să fii o simplă distracţie pentru el, te sfătuiesc să te retragi, să nu te mai arăţi atât de disponibilă pentru toate mofturile lui.
Pune-te în locul soției lui. Nu strica căsnicia altora, indiferent că el îți zice că se ceartă și alea alea. Poate să ceartă deoarece e posibil ca soția lui sa-ș considere in stare să o înșele, cum de altfel și face.
El este un baiat practic: are nevasta externa si amanta interna. Tu nu ai nimic.
Tu esti amanta si asa vei ramane probabil mereu,el are nevoi iar tu te-ai oferit,cam la asta se rezuma tot,in ceea ce se priveste asa zisa cearta a lor nu ai de unde sa stii sigur, posibil sa fie vrajeala de-a lui sa nu il lasi, dar cand va veni nevasta ia sa vezi cum te pune pe tine in asteptare, atunci ve realiza doar ca s-a folosit de tine, nimic mai mult
Buna! din momentul a refuzat sa-ti spuna in fata ce simte pentru tine, spunindu-ti ca totul se vede prin fapte, parerea mea e ca atunci nici nu constientiza ce insemni tu pentru el, dar fiecare om e diferit asa ca poate ma gresesc.insa prin ce fel de fapte ti-a aratat aceasta, daca inca e cu sotia lui, daca ea e departe si clar ca are nevoie de femeie alaturea.nu cred ca e nevoie sa mai fii cu el. daca intr-adevar il iubesti mai dai o sansa, zii ca vreai relatii serioase si cere-i un raspuns concret, fara devieri si abateri!
Mersi mult mult la toti, voi incerca din toate puterile. Va multumesc pentru intelegere
Oricum relatia nu are multa vechime, adica doar doua luni si ai putea sa renunti la el. Sunt atatia barbati liberi... Incat sa te saturi :*
Salut!
Daca chiar il vrei, cere-i sa aleaga intre tine si sotie.Dar cred ca ti-ar fi mai bine cu alt baiat fara obligatii.Sincer? Nu te merita.
Stiu ca e dureros, dar fa stanga-mprejur si nu te uita in spate.Este greu la inceput, dar "Ochii care nu se vad, se uita".Iti dau acest sfat din prorie experienta. Dupa 5 ani cu un baiat(fara obligatii) m-am vazut singura, dar mi-e mai bine fara el.
Sper sa te fi ajutat.
Multumesc scumpo, voi incerca
Eu una, zic ca tu vei avea de pierdut, pentru ca intotdeauna cel sau cea ce se baga peste cineva ce este casatorit/a este pedepsit de dumnezeu.Stii ca se zice,ce-a unit dumnezeu nimeni sa nu desparta. tu nu te poti duce sa ii ceri sa fie doar al tau,nu uita ca el era insurat. Eu una nu te critic,dar chiar daca il iubesti si iti e greu,as incerca sa il parasesc pentru ca oricum daca a facut asa cu sotia lui, e clar ca si cu mine va face la fel, chiar si dupa certitudinea ca s-a despartit de actuala, pentru ca dupa ce te implici total intr-o relatie incep sa apara si problemele. si sa nu crezi ca pe tine nu te va insela. Si oricum ce faci tu e pacat, si tu vei fi pedepsita pentru ca: 1.stiai ca e insurat si 2. el e barbat si are mai multe tentatii,dar tu ca si femeie nu trebuia sa accepti sa isi insele nevasta, nu ti-ar place sa te insele si pe tine. Deci nu te supara, nu te critic, dar orice altceva vei face, vei avea de pierdut
Parerea mea este sa-l lasi pana in momentul in care va decide el cu cine vrea sa ramana in continuare. Cu ambele nu se poate, asta e clar, pentru ca nu ai accepta asa ceva. Incearca-l! Spune-i sa aleaga! Mai departe vei vedea cum vor decurge lucrurile.
KatiMe27 întreabă: