| Dana2103 a întrebat:

Am nevoie de sfaturi in dragoste.
Sunt in relatie de 3 ani cu un tip dar m-am cam plictisit de relatie si el,la fel, asa ca am hotarat sa luam o pauza. In fine. Mi-a captat atentia un tip,dar stim noi fetele cum sunt ei,aparent indiferenti. O tipa mai "experimentata" in relatii mi-a zis sa fiu mai sictirita cu el,sa fiu eu aia indiferenta si distanta. Eu sunt de fel, dar nu cand ma atrage un tip, culmea.
Credeti ca ajuta indiferenta? Nu de alta dar el joaca cartea asta cu mine, desi ma tot baga in seama, vrea sa lase impresia ca nu e interesat

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Unknownzgw a răspuns:

"Indiferența" ajută dacă e naturală, nu când e calculată, gândită, programată. Aia e dăunătoare.
Fă ce îți e caracteristic ție. Dacă stai de dinaintea relației să calculezi dacă "indiferența ajută?" mai departe ce o să faci? E o graniță fină între un joc pueril, imatur și un joc între adulți, incitant.

21 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

E o prostie, daca iti place contiuati sa va vedeti si relatia o sa se inchege in timp.
A mai fost una trist aacum ceva vreme ca a fost indiferenta cu un tip pana ala si-a gasit-o pe ala si nu stia cum sa ii explice ca ea de fapt il place doar ca a vrut si ea sa fie cool.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Indiferenta ajuta, dar. stii pentru ce? Sau ce urmaresti mai exact? A fii langa cealalta persoana? Poti sa fii la fel ca si cu cel precedent.

Insa ce asigurare ai tu, ca dupa 3 ani, nu o sa se intample la fel? Chestia cu "plictiseala" in relatie. nu este o scuza. Te plictisesti de jucarii, de telefon, de masline, dar nu de oameni :/
Pauza. da, clasic.

Dar bine, daca nu te mai simti fericita langa acea persoana, asta este. Este dreptul tau sa fii fericita langa altcineva. Numai ca daca vrei sa o tii tot asa. se rezolva. Daca nu, asigura-te ca inveti ceva din asta.

| Dana2103 explică (pentru DoarBogdan):

Pai acum sa fim seriosi, cat crezi ca te tin relatiile la varsta asta? Nu e ca la 40 50 ani
Si nu putem sta sa ne inselam, ne am pacali in primul rand pe noi

| DoarBogdan a răspuns (pentru Dana2103):

laughing)))
Pai cat sa te tina? Te tin cat trebuie, la fiecare persoana in parte. Pot sa tina si de la 16 ani pana batranete.

| Dana2103 explică (pentru DoarBogdan):

Nu e si cazul meu in relatia asta. Eu nu vorbeam de acele relatii vesnice, ci de relatia mea

| DoarBogdan a răspuns (pentru Dana2103):

Pai si am zis eu de acele relatii, fara sa intrebi inainte? :/ Te desparti si gata. se intampla. plus ca prima parte cu relatia de 3 ani nu prea are legatura cu cea de-a doua. Daca nu vrei sa mai fii cu el, nu mai esti. Parerea noastra nu ar trebui (si oricum nici nu o face) sa te influenteze la lucrul asta.

| Catrice a răspuns (pentru DoarBogdan):

Cine se p! ictiseste de măsline? thinking

| DoarBogdan a răspuns (pentru Catrice):

Credeam ca toata lumea :O. Acum traiesc in nesiguranta...

| Mosotti a răspuns:

Indiferenta e o porcarie, arata-i ca-l placi si aia e, nu te juca ca-l pierzi.

| relian a răspuns:

Nu poti fi indiferenta cun tip mortal fatal,nu ai cum laughing Barbatu fatal odata ce l-ai vazut aia esti,atunci cand esti indiferenta inseamna ca nu prea esti atarasa de acel barbat.
Uite ca tiai gasit si tu nasu laughing las cai bine si asa rau.
Tu crezi ca daca ala arata bine, este atragator, el nu stie asta? Stai tu linistita ca stie, asa ca de aia nici nu se agita laughing stie ca vin femeile atrase ca de magnet la el, iar tie daca iti place asa de mult nu te poti impotrivi, nici sa o faci tu pe indiferenta, cand vede ala asa o sa zica lals ca vine alta.
Daca si tu esti atragatoare, frumoasa acum vezi cum este sa fii sef sau sa fii mai bine spus subaltern laughing

| Dana2103 explică (pentru relian):

Ai dreptate laughing

| relian a răspuns (pentru Dana2103):

Gata am modificat, nu voiam sa fiu rautacios

| Dana2103 explică (pentru relian):

Stai stai, ca n a fost rautate, chiar asa e

| relian a răspuns (pentru Dana2103):

A fost o fraza ce am sters-o, aia nu trebuie sa spun, in rest da e ok.

| Nemessys a răspuns:

1. Hai ma pe bune. Asta cu pauza deja e de mult fumata. Va despărțiți și punct.
2. Sau cel mai probabil nu e interesat de tine, nu neapărat ca face pe indiferentul.

| Dana2103 explică (pentru Nemessys):

Poate ca nu e interesat, asa e, eu zic doar ce zic amicii lui. Oricum nu ii arat interes daca face asa

| Endoryus a răspuns:

Aia mai "experimentata" in relatii are de fapt vreo 12 "relatii" la activ care impreuna nu fac 2 ani? Si eventual e singura? Ca de fel astia sunt cei mai inteligenti la dat sfaturi. Evident, sfaturi proaste. Ca cel de mai sus.

| Musca88 a răspuns:

Poate nu e interesat.

| StefanAdam a răspuns:

Nu atrage deloc indiferenta, mai mult creezi distanta

| Credinoameni a răspuns:

Da,indiferenta ar ajuta sa-l atragi, daca este folosita cu cap. Pana la urma comporta-te normal, daca ai chef uita-te la el. Indiferenta nu inseamna sa-l ignori-lucru care ti-ar distruge sansele-, ci mai degraba, dragostea lui sa nu mai fie o prioritate pe locul 1.Aici te-ar ajuta invatatul chestiilor care-ti plac in pauzele de la scoala. Adica nu trebuie sa-ti ascunzi sentinentele de el, poti sa-i spui ca e un baiat dragut si ca iti place sa petreci timpul cu el, dar sa nu te astepti ca inediat o sa se bage intr-o relatie cu tine. Lasa lucrurile sa vina de la sine si invata la scoala pana atunci.

| Dana2103 explică (pentru Credinoameni):

Pauzele de la scoalalaughing
Mersi, oricum bun raspuns treaba cu, iubirea pentru el sa nu fie o prioritate. Mai uit asta