Pff...El cam vrea o relatie cu tine, dar nu stiu cat de serioasa. Vezi tu, are 23 de ani, e mai mare ca tine, gandul lui e cam altul fata de al tau. Tu nu sti exact daca il iubesti. Poate e doar obisnuita si placerea de a vedea ca se intereseaza de tine.
El nu te mai cauta, caci vrea sa te faca sa-i duci dorul si sa-l cauti. Sau e cu alta fata. Pe de alta parte, tu pari o fata liinistita, cu ganduri de scoala, iar el a avut un viciu...cam greu te lasi de ceva ce obisnuiai sa faci. Trebuie sa stii mai multe despre el. Nu doar ca s-a lasat s a venit in tara. Ce a facut in Franta, cu ce se ocupa, ce ganduri are. E cam greu sa aiba rabdare cand s-a invatat si cu altfel de fete...
Nu crezi ca s-a saturat sa te caute atat si sa inca sa nu fiti impreuna? sigur tine la tine, dar vrea sa-l bagi si tu in seama, de ce nu faci asta? pare ca tine la tine
a si ce cauti la scoala? e vacanta
Poate ideea era doar o distractie. Ar fi mai bine totusi sa vb cu el, sa vezi cum stau mai exact lucrurile. Suna-l tu spune-i cand esti libera sa iesiti. Nu il mai respinge daca il iubesti. Mult succes si sper ca te-am ajutat.
''Pai tu esti nebuan rau'') In primul rand ca i-ai dat funda aleia ce is cauta motanel)) Cum ai vrea sa te mai sune cand tu la-i tot refuzat l-ai respins si dupa aceea ii zici ca iti pare rau si din astea vine acasa iar te cauta tu abeste nu pot iesi si din astea omul crede ca nu are sanse si cum plangi tu pentru el cand nu poti sa-ti faci timp sa iesi cu el Eu cand am tinut la cineva si la 3 noaptea mergeam la ea Bafta
Cred ca ai destula experineta ce te oprete sa il suni suna-l cautal si spune-i si gata!