Chiar daca e una sinistra, sper totusi ca e o gluma.
Eu sunt un om care sustine dreptul femeii de a face avort daca asta isi doreste, dar nu la 6 luni.
Hai sa fim seriosi, deja ai dus doua treimi din cele 9 luni, ca sa nu mai vorbim de faptul ca sunt copii care se nasc la 7 luni si supravietuiesc.
Sa nu faci vreo prostie.
Du sarcina pana la capat, pentru ca mai ai un pic. Eu inteleg ca nu vrei nici sa-l nasti nici sa-l dai spre adoptie, dar daca tot ai ajuns in punctul asta, alege varianta cea mai buna. Naste-l, pastreaza-l, iubeste-l, creste-l. Chiar daca acum iti pare o povara, s-ar putea ca acest copil sa devina sprijinul tau, sa iti dea motivatia sa te ridici pe propriile picioare.
Se pare că ai o varsta cam mica daca nu ti-ai dat seama de asta, din anumite simptome.
Este prea tarziu pentru un avort. Va trebui sa mergi pana la capat cu sarcina.
La 6 luni este imposibil se mai scapi de sarcina, fiindca nici un medic de pe pamant nu risca sa faca puscarie, ca sa-ti faca tie un avort ilegal, omorand un copilas gata format si viu.
Nu-i nimic, spune parintilor si sfatuieste-te cu ei, ca un copil este de multe ori o binecuvantare in familie.
Dacă i ar și interesa ar fi bine. Dar nu, sunt pe cont propriu. Iar tatăl copilului abia acum și a dat seama ca nu ne potrivim și mi-a dat cu jet
Din pacate, unica solutie este sa vorbesti cu parintii tai, fiindca este imposibil sa-ti faca cineva avort ilegal, la 6 luni.
Probabil ca esti foarte tanara.
Nici un medic de pe lumea asta nu-ti va face avort mai tarziu de 3 luni.
Exista ONG-uri care ajuta mama si copilul.Intreaba la primaria de care aparti la asistenta sociala sau chiar la maternitate.
Nu ai cum sa scapi de el având în vedere că ai deja 6 luni de sarcina ceea ce poți face este să-l naști și să-l dai spre adopție! Deși sincer nu știu cum ai putut sta 3 luni de zile fără sa ști ca ești însărcinată și pe viitor folosește prezervativul că nu e asa scump și atunci nu vei mai avea probleme de genul acesta acum e c-am târziu sa vrei sa scapi de el!
Eu nu am de ce Sâte judec. Dar el o sâte întrebe de ce i-ai loat viața să fi sigură de asta pe vrea mușchi tăi.tu cu copilul ăla nevinvoat sa fi fi sigur ca vei da ochii și o să ai săi dai explicați lui nu mie. Sau nouă. Cu el o sa dai ochii cu siguranță și o să-ți spună de ce mamă mi-ai loat dreptul la viață...
Uite, îți vorbesc ca om trecut prin boli, spitale. Ceea ce dorești să faci la cele 6 luni de sarcină se cheamă pruncucidere, faptă penală, închisoare, distrugerea vieții tale definitiv.
La 3 luni, puteai face fără probleme întreruperea de sarcină. De ce ai amânat 3 luni pentru o asemenea decizie, nu știu, dar unul dintre motive, este necunoașterea educației sexuale.
Dar, fără avort, fără a da la stat copilul, poți merge la medicul ginecolog pentru a cere ajutorul pentru a da copilul direct în adopție de la nașterea sa. Să se găsească o familie care acceptă nou născutul fără cunoașterea părinților nou născutului.
E ceva legal, s-a mai făcut așa ceva și altfel copilul nu va ajunge la un leagăn de copii(orfelinat).
Iar, din punct de vedere medical, tu ca femeie există riscul de a nu mai putea fi niciodată mamă, dar nici femeie.
Scrie un email preotnicolaetanase@gmail.com sau la numărul de telefon 0746 014 605 – Preot Nicolae Tănase
http://voluntar-provita.ro/
Asociatia a fost fondata de preotul Tanase.
https://www.facebook.com/share/v/4qkq68YEusvuNXX7/?mibextid=KsPBc6
Sau
https://provitaiasi.ro/contact
Suna la Provita, te vor pune in legatura cu in reprezentant din orașul tău.