Hmm, ok, o sa fiu directa si o sa-ti spun clar ca vina iti apartine mai mult tie decat lui!
Da, poate iti vorbeste indiferent si sec, dar nu e un motiv de cearta si mai ales, nu de despartire!
Faza a mers asa: te supara, tu il acuzai, el se supara la randul lui cand vedea ca il ''executi'' la orice vorba pe care o scotea din gura, tu te frustrai ca se poarta asa si ii ziceai ''adio'', puneati botul amandoi si va dadeati papuceiii, el se simtea vinovat si isi cerea scuze, tu il iertai si tot asa!
1. Tu esti prea impulsiva si o sa pierzi multe, din pacate.Inteleg ca te doare uneori comportamentul lui, dar saracul nu ti-a facut nimic rau, si nu cu intentie.Cand mai apar situatii de cearta- evita sa continui ce faceati, schimba subiectul urgent! De preferat spune-i si lui sa nu iti mai vorbeasca asa sau sa iti explice ''glumele'' lui!
2. El clar te iubeste ca altfel nu iti accepta ifosele, ca astea sunt, de atata timp, sa fim seriosi! Tu ai mai sta cu cineva care se tot desparte de tine la orice faza?! Nu.Sincer,nici eu!
3.Stapaneste-ti nevoia de despartire la orice fleac pe care nu il accepti la el! E diferit de tine, va iubiti, deci mai cauta sa il faci ''perfect'' ca nu se poate!
4. Daca TU nu te vei schimba si simti asta, atunci nu mai are rost vreo impacare! Gandeste-te bine!
5.Schimba placa si invata sa te bucuri de relatie!
Spor!
Aw.
Fix in situatia asta sunt eu, actualemente.
Sa sti ca o relatie in care certurile joaca un rol (sa-l numim) principal, nu e de lunga durata.Adica,voi deja aveti un obicei. A devenit o traditie . Asa am fost si noi si oarecum am incheiat-o.
Nu are niciun rost.Luati o pauza.In pauz respectiva meditati, ganditi-va.mai are rost sa o luati de la 0 sau nu? Daca da, trebuie sa va schimbati radical, sa va indreptati greselile facute si sa lasati de la unul la altul.
Nu mai face bot pentru orice stupizenie.gandeste-te inainte ce consecinte va avea.
Nu.Nu-i trimite mesaj. O sa te joace pe degete, astfel.Lasa-l sa se gandeasca.Este confuz si nu stie ce sa faca...
Te va cauta el cand va fi momentul potrivit, fi sigura de lucrul asta!
E vina ta, el pur şi simplu e mai flegmatic, şi eu am modul ăsta de a vorbi, dar asta nu înseamnă că nu ţine la tine, ci că doar nu o prea arată...ar fi bine să te mai calmezi şi tu şi să nu te mai superi pe el din orice spune, poate doar are o zi mai proastă, iar tu îi faci ziua şi mai proastă certându-l pentru asta...
Pai certurile dintr-o relatie se rezolva prin multa multa comunicare.nu e nevoie sa va enervati ca sa rezolvati o problema. pur si simplu discutati.acum suna-l iesiti undeva si vorbiti calm.si tu nu te mai supara din orice prostie
Este si el stresat din cauza schimbarii bruste a comportamentului tau si tu esti la fel de debusolata ca si el din cauza lui.eu cred ca are niste probleme ( CU BAIETII DIN gasca lui, in familie etc ) desare asa imediat la cearta.eu te sfatuiesc sa stai sa-l asculti si sa nu te enervezi. daca tu esti calma si el se va cala dar daca-i dai apa la moara sigur il intarati mai mult.eu nu sunt nici de partea lui, nici de partea ta dar gandeste-te daca te-ai pune in situatia lui cum te-ai simti?
Auzi tu ilai zis vreodata Te iubesc?
Cuvintele astea lasa o urma adanca in suflet si se va gandi de doua ori inainte sa tipe la tine. Dar sa-i zici si tu cand te certi cu el... adica ceva de genu NU INTELEGI CA TE IUBESC si sa o iei la fuga spre casa. daca el va fugi dupa tine sigur tine la tine daca nu inseamna ca ar trebui sa-i dai papucii
Mie mi se pare ca e vina ta si in plus el te iubeste dar asa sumt baietii suntmai inchisi in ei stiu deoarece stau cu 4 fara tata deci.