Depinde cati bani ai. I`ai putea lua un set de o bratara si un lantisor(de aur, argint); daca nu iti permiti mult ii poti lua o cutie de bomboane si un deodorant. Daca te gandesti ca acestea nu l`ar multumi, intreaba`ti un prieten sau vorbeste cu un amic de`al lui sa-l descoasa sa vada ce cadou i`ar placea de la tine. La fel de bine ai putea sa te gandesti ce cadouri le-ai mai luat baietilor la aniversari(si nu numai u) sau iti poti intreba prietenele ce cadou i`au facut iubitului. Un parfum(poate de la Avon, Oriflame etc.) cred ca nu i`ar displacea deloc. Indiferent de ce i`ai lua, gandeste`te ca nu cadoul conteaza, ci intetia si faptul ca nu multe relatii tin cat a ta(gandeste`te ca orice cadou ti-ar lua, chiar si o castana-un ex. banal-ti-ar placea pentru ca e de la el-->la fel spune si el). Dar nici fara cadou nu poti merge; orice ai alege, nu uita sa-i scrii si un poem de dragoste(sau roaga o prietena daca nu te pricepi), dar sa NU il iei dupa `net. Si incearca sa faci ca acea zi sa fie cat mai speciala! Du`l la tine acasa(unde sa ai lumanarele parfumate, cateva petale de flori pe pat, o lenjerie impecabila)...mai departe va descurati. Bafta si mult inainte :*!
Eu cred ca cel mai frumos cadou este o perna personalizata, cu o poza cu voi 2:X. pui poza pe un cd, si te duci in karrefour, sau in idm, unde sunt din astea cu personalizari, dai cd'ul, si iti spune sa te duci dupa 15 min sa o iei, si nu kosta nici mult, e 500 de mii. te pup. sper ca ti'am fost de ajutor.
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: