| Mimippescuu55 a întrebat:

Bună,am nevoie de un răspuns cât mai sincer și clar va rog!
Pana acum 4 luni aveam ciclul regulat, venea mereu pe 31, de acum 4 luni s-a dereglat, în iulie a venit pe 28, august 26, sept 24 iar luna asta după celelalte luni trebuia sa vina pe 22 dar nu a venit pana azi. Sambata am avut dureri de sâni și de burta, duminica la fel dar încă nu a venit, am avut un contact sexual vineri, care doar la primul nr a fost foarte puțin fara prezervativ, câteva secunde, după am pus prezervativ iar la al doilea număr a fost protejat, dar oricum normal eram în perioada infertila. Am mai avut un contact sexual tot luna asta protejat, poate fi riscul de sarcina sau doar o simpla întârziere?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Hammurabi a răspuns:

Mai ai și tu răbdare câteva zile.
Că de când cu Covidul ăsta, nici pensia lu' bunica nu mai vine atât de regulat...

| Mariaa2201 a răspuns:

Eu zic ca e o simpla întarziere. O dereglare din diferite cauze, fie hormonala, pe baza de stres, etc. Lunile difera ca numar de zile, deci si durata dintre ciclu menstrual si menstruatie ( care sunt 2 lucruri diferite) poate sa difere. In schimb, nu te mai risca cu faza ca la inceput faceti fara prezervativ si pe urma il folositi. Nu e o metoda care iti da siguranta 100%. Folositi alte metode : anticonceptionale, daca tot va e mai ok sa scapati de gandul unei posibile sarcini.

| Koder a răspuns:

Daca finalizarea nu a avut loc in momentul actului sexual neprotejat, sansele sunt destul de mici, dar nu aproape de 0. Cel mai probabil o mica dereglare. Cel mai indicat este sa consulti un medic ginecolog