| Anonym2013 a întrebat:

Am nevoie de un raspuns urgent. Deci acum o luna eu si un amic am fost sa ne plimbam prin padure :X a fost super ne-am luat in brate, glumeama, semne ca ne placeam. acum nu prea mai vorbim decat pe mess. Eu il plac f mult, si stie astasad, dar totusi nu vrea sa fim impr straight face. Care este problema: el are pe facebook o poza cu el intr-o padure langa o casuta din lemn [asemanator cu unde am fost noi in ziua aceea] Aseara i-am lasat com "poza aceasta imi reaminteste de un loc anume" iar el imi raspunde "si anume care?".
Vreau sa ii raspund cu ceva, nu stiu cu ce dar sa fiu si putin indiferenta dar sa ii dau si de inteles si ca acel moment a fost unic pentru mine. Vreau sa il pun putin pe ganduri sad

Va multumesc pentru ajutor! [o sa dau si funda]

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Baiatul a facut pe prostul cand ti-a zis,, si anume care,, ...iti spun eu ca isi aminteste de momentele si locul unde ati fost amandoi numai ca nu vrea sa recunoasca si mai cred ca te place dar nu suficient de mult sa aiba o relatie cu tine

3 răspunsuri:
| TreiSurori a răspuns:

Uhh.Baietii sunt destul de sinceri cand vine vorba de iubire.
Faptul ca nu vrea sa fiti impreuna e un semn ca el te place ca o "sora", ca o prietena deci....momentan nu ai sanse.

Anume care?
Poti pune "noi happy"
Scurt, simplu si la obiect.

| titi14 a răspuns:

Uite eu rezolv astfel de lucruri vorbind despre ele la pesoana a 3 a. Uite eu am sa zic ca pe acel baiat il cheama (x) ok? Si ii zici asa:Imi amintesc ca in acel loc mi-am dat seama ca imi place mult de (x) si ca orice as face mereu ma gandesc la el.Insa nu stiu daca (x) ma place pentru ca as vrea sa fiu cu el.Tu ce zici (x) ma place?(x) il inlocuiesti cu numele lui ai inteles? Si atunci el isi vada seama sper ca vorbesti de el si va fi nevoit sa iti raspunda.Bey

| Danapiandi a răspuns:

Poti sa ii raspunzi ceva de genul,, nu ceva foarte important, pur si simplu de un moment unic pentru mine" laughing sau ceva asemanator. Sper ca ti-am fost de folos:*