Indiferent in care zi a sangerarii menstruale (1-a, 2-a sau a 5-a zi) ai folosit prima pastila AC Yasmin, efectul contraceptiv 100% deci MAXIM este instalat in organism incepand din momentul in care este administrata a 8-a pastila AC de pe folie/blister.
Avand in vedere faptul ca actul sexual a fost intretinut in a 10-a zi de administrare a pastilelor AC Yasmin, reiese ca in momentul respectiv (adica ieri) ai fost PERFECT PROPEJATA CONTRACEPTIV si in concluzie rezulta ca a fost cu totul IMPOSIBIL sa se mai poata forma sarcina in aceste conditii.
Ar reprezenta o grava si crasa IRESPONSABILITATE din partea ta ca in acest caz sa folosesti acea pastila contraceptiva nenorocita siblestemata in mod absolut INUTIL si cu totul IRATIONAL, ILOGIC.
Multa sanatate!
Pastila anticonceptionala nu este ca pastila de a doua zi si functioneaza abia dupa ce le iei timp de 2 saptamani.
Asadar, pastila aceea este inutila si poti raamne imediat gravida daca erai in perioada fertila.
Te sfatuiesc sa IGNORI in totalitate raspunsurile halucinant aberante pe care le-au transmis cei 2 agarici ageamii lipsiti chiar de cele mai elementare cunostinte in acest domeniu al protectiei contraceptive.
Iti indic si la fel si pe cei 2 agarici ageamii =)) ii sfatuiesc sa citeasca cu atentie raportul medical intitulat : ''Avertismente despre prezervativ'' autor Dr. Harold Jaffee, seful sectiei de epidemiologie, Centrele Nationale pentru Controlul Bolilor SUA.
Https://www.adevaruldespreavort.ro/......rezervativ
Poate ca in acest mod vor afla ca rata de esec in cazul folosirii prezervativelor ca mijloc de protectie este de 16-17% pe plan mondial si astfel eficienta prezervativului este de circa 83-84%, adica cea mai mica dintre toate metodele de protectie folosite pe plan mondial. Bineinteles ca pentru a si intelege cele prezentate trebuie sa aiba IQ-ul mai mare decat le este numarul la pantofi. =))
Mulțumesc mult! M-a ajuta enorm
În loc să iei o grămadă de pastile anapoda mai bine cumpără de 10 lei niște prezervative și gata.
Fiecare are dreptul sa folosească ce metode contraceptive dorește. Pana luna trecuta am folosit prezervative, dar ne-a fost frica, mereu am cumpărat de calitate buna, dar am tot auzit în jurul nostru variante în care si cele scumpe s-au rupt. Am zis sa incercam si varianta cu pastile, experimentam si vrem sa vedem care sunt cele mai bune metode pentru amândoi
Experimenteaza pe pielea ta sa vezi ce fain e sa ai un bebe. Sau sa faci avort ca asa faceti voi fetitele inxonstiente din ziua de azi. Foloseste prezervativul ca nu se intampla nimic lasa vrajeala cu spartu si alte prostii
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: