| IUBITORDEANIMALE a întrebat:

Buna! Am nevoie de un răspuns urgent! Duminica în jurul orei 4 am facut sex neprotejat cu iubitul meu, ideea e ca tot duminica am luat pastila anticonceptionala, a -10a din blister, marca Yasmin. Stiu ca prima pastila se ia în prima zi de menstruație, am așteptat pana în ziua ciclului, însă secreția a fost una putin mai ciudata nu sânge, ci o substanta de culoare maronie si care avea o textura branzoasa, totuși eu am luat atunci pastila. Insa nu sunt sigura, ma tem putin, în mod normal trebuie sa își facă pastila efectul dupa primele 7 zile, nu? Sau ar fi indicat sa folosesc pastila de a doua zi, am deja una cumpărată, ella one care spune ca are pana la 72 de ore efect?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Indiferent in care zi a sangerarii menstruale (1-a, 2-a sau a 5-a zi) ai folosit prima pastila AC Yasmin, efectul contraceptiv 100% deci MAXIM este instalat in organism incepand din momentul in care este administrata a 8-a pastila AC de pe folie/blister.
Avand in vedere faptul ca actul sexual a fost intretinut in a 10-a zi de administrare a pastilelor AC Yasmin, reiese ca in momentul respectiv (adica ieri) ai fost PERFECT PROPEJATA CONTRACEPTIV si in concluzie rezulta ca a fost cu totul IMPOSIBIL sa se mai poata forma sarcina in aceste conditii.
Ar reprezenta o grava si crasa IRESPONSABILITATE din partea ta ca in acest caz sa folosesti acea pastila contraceptiva nenorocita siblestemata in mod absolut INUTIL si cu totul IRATIONAL, ILOGIC.
Multa sanatate!

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pastila anticonceptionala nu este ca pastila de a doua zi si functioneaza abia dupa ce le iei timp de 2 saptamani.
Asadar, pastila aceea este inutila si poti raamne imediat gravida daca erai in perioada fertila.

| corbulalbrosu a răspuns:

Te sfatuiesc sa IGNORI in totalitate raspunsurile halucinant aberante pe care le-au transmis cei 2 agarici ageamii lipsiti chiar de cele mai elementare cunostinte in acest domeniu al protectiei contraceptive.
Iti indic si la fel si pe cei 2 agarici ageamii =)) ii sfatuiesc sa citeasca cu atentie raportul medical intitulat : ''Avertismente despre prezervativ'' autor Dr. Harold Jaffee, seful sectiei de epidemiologie, Centrele Nationale pentru Controlul Bolilor SUA.
Https://www.adevaruldespreavort.ro/......rezervativ
Poate ca in acest mod vor afla ca rata de esec in cazul folosirii prezervativelor ca mijloc de protectie este de 16-17% pe plan mondial si astfel eficienta prezervativului este de circa 83-84%, adica cea mai mica dintre toate metodele de protectie folosite pe plan mondial. Bineinteles ca pentru a si intelege cele prezentate trebuie sa aiba IQ-ul mai mare decat le este numarul la pantofi. =))

| IUBITORDEANIMALE explică (pentru corbulalbrosu):

Mulțumesc mult! M-a ajuta enorm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În loc să iei o grămadă de pastile anapoda mai bine cumpără de 10 lei niște prezervative și gata.

| IUBITORDEANIMALE explică (pentru anonim_4396):

Fiecare are dreptul sa folosească ce metode contraceptive dorește. Pana luna trecuta am folosit prezervative, dar ne-a fost frica, mereu am cumpărat de calitate buna, dar am tot auzit în jurul nostru variante în care si cele scumpe s-au rupt. Am zis sa incercam si varianta cu pastile, experimentam si vrem sa vedem care sunt cele mai bune metode pentru amândoi

| Stegman a răspuns (pentru IUBITORDEANIMALE):

Experimenteaza pe pielea ta sa vezi ce fain e sa ai un bebe. Sau sa faci avort ca asa faceti voi fetitele inxonstiente din ziua de azi. Foloseste prezervativul ca nu se intampla nimic lasa vrajeala cu spartu si alte prostii